No.

YeshNo. li-V-e 2010. 07. 16. (4 órás)

Na, akkor íme a tegnapi live. Eredetileg terveztem volna, hogy Youtubeos videókat is bejátszok, de feltehetőleg a frissített Firefox/Flash Player páros miatt nem tudtam játszani őket streambe. Sajnos.

4 órás a cucc, szereplők: Gabi (The Gabriels!), Alucard108, én, és részben Killah és Cleetus
Végigvitt játékok: Mighty Final Fight, Rockman Ultra, Where's Waldo.

Három részletben van kint. "Kísérletezgetés" volt, hogy Youtubeozni tudtam-e, hát nem. Na, mindenesetre enjoy!
 

V szólj hozzá
Címkék: adás

YeshNo. live 2010-07-14, születésnapi, 4 órás különkiadás

Gyerekek, születésnapunk alkalmából - és mivel L nem ért és rá a közeljövőben - ma próbáltam először adást adni, és remélem, elfogadhatóan ment. 4 órán keresztül játszottam, beszélgettünk és jól éreztük magunkat!
Ha lesz rá igény, péntekenként mehet a YeshNo. live, aminek li-V-e címet adnék, mert végülis én tartanám... :D Lehet, hogy a zenei blokkos/mixes részt én elhagynám, viszont hattól tízig menne a live. Mit szólnátok hozzá srácok? Ha nincs igény, nem muszáj, csak felvetés.

Itt a live. Hozzatok kukoricát, kólát, sit back, enjoy and relax!
Szerk: A Ustream csak 3 órát vett fel a négyből. Ezt a hibát nem követem el, és legközelebb két két órás blokkban veszem fel.

V 3 hozzászólás
Címkék: adás

Egy éves a YeshNo. blog

Üdvözlünk minden kedves látogatót az oldalon!!!

 

Arra gondoltam tegnap éjjel, hogy kellene csinálnunk egy közös blogot, amelyen videóinkat illetve mindenféle érdekességet fogunk nektek bemutatni! Egyéni bemutatóinkon kívül készítünk még közös videókat is, amelyben egyesítjük minden tudásunkat, ötleteinket, és megtapasztaljuk a csapatmunka előnyös, illetve hátrányos oldalait is :P Nem is húzom tovább a szót, beszéljenek helyettem a videók!

 

Várjuk észrevételeiteket, ötleteiteket, tanácsaitokat az oldallal és minden egyébbel kapcsolatban!

Ezzel az idézettel nyitotta meg blogunk kapuit. Ezalatt az egy év alatt a YeshNo blog beleírta magát a videósok történetébe.

Volt már itt egy-két mondvacsinált botrány (gondolok itt a GMST botrányra, és HUNFikaman nevével való visszaélésre, a Rossz PC Junior blogversenyen való nézői csalásra [egyébként ez a Retromania nevű Wordpress sablon, nem saját munka és átírás]), és mi kezdtük el Koponyával az élen ezt a Live őrületet, ami mára akkorává nőtte ki magát, hogy szinte nincs olyan videókészítős blog, amelyik ne tartana ilyet.

Szóval ez alatt az egy év alatt annyi dolog történt velünk, mint más bloggal sohasem.

És azon vagyunk, hogy minél tovább folytatódhasson ez az őrület, ami a blogunkon zajlik, természetesen pozitív értelemben véve az őrületet.

Szóval, a blog egyik ősatyja (vagyis jómagam) nevében, az egy éves születésnap alkalmából hallgassátok meg velünk együtt ezt a klasszikus Bródy János számot:

laczfy87 2 hozzászólás

HunTube Poop 05.: Betelefonálós játék, újrakeverve

Blablabla, ez az ezredik videóm.

V 3 hozzászólás

YeshNo Live & Baaad Movies: Élő bemutató!

Igen, a hír igaz! Végre nyélbe ütöttük a dolgot: most már bizonyos, hogy 2010. augusztus 14.-én, szombaton megnézzük a Baaad Movies csapatával a Transmorphers című filmet élő adásban, kommentálva. Gyertek minél többen, hiszen a ti közreműködésetekre is szükség van.

Hogy kinél lesz az adás hosztolva, még nem derült ki. Ha nem fogok ráérni, akkor Vazar vagy Koponya, esetleg Visor fogja megoldani ustreamen, hogy minél akadásmentesebb legyen a dolog.

De egy a lényeg: augusztus 14.-e a Transmorphers napja!

laczfy87 2 hozzászólás
süti beállítások módosítása