No.

Egy éves a YeshNo. blog

Üdvözlünk minden kedves látogatót az oldalon!!!

 

Arra gondoltam tegnap éjjel, hogy kellene csinálnunk egy közös blogot, amelyen videóinkat illetve mindenféle érdekességet fogunk nektek bemutatni! Egyéni bemutatóinkon kívül készítünk még közös videókat is, amelyben egyesítjük minden tudásunkat, ötleteinket, és megtapasztaljuk a csapatmunka előnyös, illetve hátrányos oldalait is :P Nem is húzom tovább a szót, beszéljenek helyettem a videók!

 

Várjuk észrevételeiteket, ötleteiteket, tanácsaitokat az oldallal és minden egyébbel kapcsolatban!

Ezzel az idézettel nyitotta meg blogunk kapuit. Ezalatt az egy év alatt a YeshNo blog beleírta magát a videósok történetébe.

Volt már itt egy-két mondvacsinált botrány (gondolok itt a GMST botrányra, és HUNFikaman nevével való visszaélésre, a Rossz PC Junior blogversenyen való nézői csalásra [egyébként ez a Retromania nevű Wordpress sablon, nem saját munka és átírás]), és mi kezdtük el Koponyával az élen ezt a Live őrületet, ami mára akkorává nőtte ki magát, hogy szinte nincs olyan videókészítős blog, amelyik ne tartana ilyet.

Szóval ez alatt az egy év alatt annyi dolog történt velünk, mint más bloggal sohasem.

És azon vagyunk, hogy minél tovább folytatódhasson ez az őrület, ami a blogunkon zajlik, természetesen pozitív értelemben véve az őrületet.

Szóval, a blog egyik ősatyja (vagyis jómagam) nevében, az egy éves születésnap alkalmából hallgassátok meg velünk együtt ezt a klasszikus Bródy János számot:

laczfy87 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://yeshno.blog.hu/api/trackback/id/tr802105733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

e.h. 2010.07.15. 09:46:32

Boldog szülinapot!

Pirate · http://piratevideostudio.blog.hu/ 2010.07.15. 10:05:15

Boldog szülinapot kivánok én is, én ezt a videót küldeném mint ajándékként www.youtube.com/watch?v=42fsPaAkcag
süti beállítások módosítása