No.

BMP pályázat

A képeket letölteni a jobb minőség, és a gyorsabb betöltés érdekében itt tudjátok.

S most következzenek a mester értékelései a képekről.

Beznázvúkocsi

Ebben az alkotásban rengeteg furcsaságot lehet felfedezni. A Spongyabob-ra hajazó retardált Napra figyeltem fel először. A kép feltételezhetően egy gyilkossági kísérletet örökít meg, az engem ágyra emlékeztető autóban ülő pizsamás gyilkos az áldozata felé száguld, aki mellett egy indokolatlan Pac-Man harap fűbe. Fontos megemlíteni, hogy az egész képen derűs időjárás figyelhető meg, kivétel egy segg formájú hegy felett, aminek a közepébe csap bele egy villám, ez nyilván nem véletlen. Egyik kedvenc alkotásom ez a kép, kellően elborult és vicces.

Bmpbencess

Ez a kép egy sugárzó igénytelenség. Egy részletet nem lehet kiemelni, amelynek megalkotása fél percnél több ideig tartott volna. A Nap egy benyomódott undormány, a felhők rajzolása számomra érthetetlen, nincs még egy ember, aki festékszóróval rajzol felhőt szerintem. Sőt az eső is így jött létre, mely a rajz fénypontjára, (ha van egyáltalán neki) a furgonra esik. Oldalát olo felirat díszíti, kerekei pedig hasonlóan a kép nagy részéhez, rusnyák. A készítő feltehetően nincs jó barátságban a kerek dolgokkal. A jobbszélen álló kétnyakú embert valószínűleg el akarja gázolni az oloautó, így ismét egy erőszakos tartalmú képről beszélhetünk.

Bömpillegálisautóverseny

Egyértelmű kedvenc. A kép visító röhögést vált ki abból, aki megnézi. Szemfájdító élményt nyújt, és az igénytelenség fellegvára. Több ponton értelmét veszti a kép címe. Egy olyan autóversenyt ábrázol, ahol egy résztvevő van, az is a füvön közlekedik. A felhők bevágása kimeríti mind az igénytelenség, mind a lustaság fogalmát, a szintén ugyanígy bevágott repülő pedig gusztustalanul belelóg a felhőkbe. Még a beírt szövegeket is sikerült elírni, így a kép minden szempontból borzalmas, és imádom.

Duckface

A pályázat színvonalát jelzi, amikor egy olyan kép emelkedik ki a mezőnyből, amin egy szürke bőrű, háromszögszájú, zöldhajú nyomorult látható. Az orr megalkotása kifejezetten tetszik, jó látni, hogy nem csak nekem nehéz feladat tisztességes orrot rajzolni. A Duckface felirat egész jól sikerült, valamint az ÁJFÓN ábrázolása is tetszik, de a rajzot mégiscsak a száj viszi el a…hátán.

Erichhitlerromania

Érdekes témaválasztás, erichet egy képre rakni Hitlerrel viszont a legnagyobb jelenleg ismert bűn, amit ember elkövethet. A képen látható erich fejek rémálmokat okozhatnak, ellentétben Adolf bácsival, akit undorítóan vágott be a készítő az alkotásba. A kép címében nem is szerepel Mario, ezért kissé indokolatlan a jelenléte. Ehhez a műremekhez még történet is társul, amely egyértelműen nem egy valós történet, hiszen erichből akkor sem lenne árja faj, ha mindenki más elpusztulna a bolygón. A pálcikaembereken sikerült spórolni a tükrözés használatával, néhány ember végtagjai horogkeresztet formáznak, ami egyértelműen tetszetős, csakúgy, mint a középső erich fej, ami egy küklopsz.

Eror (Aladár a román)

A kép helyszínéül Satu Mare szolgál, ahol egy retardált foggyos család éli mindennapjait, amely megihlette a mű készítőjét. A bal oldalon található fekete tojás mindenre hasonlít, csak szakadékra nem, viszont a lebegő zetor, amelyet erich vezet kifejezetten szép. A foggyos anyja egy vérvörös szemű Geronazzo Mária. Amilyen ijesztő, még talán meg is lehet érteni azt, aki inkább leveti magát egy továbbra is fekete tojásra hajazó szakadékba.

erplénfleX

Egy repülő, aminek az eleje egy makk. Szinte hihetetlen, hogy valami egyszerre legyen ennyire igénytelen, de még mindig felismerhető. Ilyen, amikor az igénytelenség szárnyal.

Fos

Furcsa a névválasztás, ugyanis ez a kép meglehetősen elpicsázza a többi alkotást. Gyakorlatilag a szürke tüskéken kívül semmi mást nem tudnék én így megrajzolni. Felismerhető rajta minden, túl jó alkotásnak is lehetne nevezni, nem elég alacsony színvonalú.

Házak kutyával

Végre látni egy normálisan lerajzolt Napot ezen a képen, azonban más dolgok is egész szépek lettek. A házak ablakain megfigyelhető, hogy kissé össze-vissza vannak, az ajtó színe pedig gusztustalan. A bokor tulajdonképpen egy 90 fokban elforgatott lombkorona. A fák megrajzolása szép, a rajtuk lévő gyümölcsök viszont néhol egészen furcsa alakot formáznak. A képen a geometriai formákból összegányolt kutya a kedvencem, nagyon édin kakil a fűben. A kaki pedig kígyóra emlékeztet, bár rá kell nagyítani, különben nehezen észrevehető. Ha még egy padot is rajzolt volna valahova a készítő a fűbe, akkor ez lehetett volna az Encsánted Gárden bmp verziója.

Igénytelenbmp fleX

Egy túlbonyolított metróhálózatnak tűnik ez a kép, de jobban megnézve látható, hogy egy rakás hulladék. Félperces munka, amely miatt a készítőnek szégyellnie kellene magát. Gusztustalan, undorító, büntetni kellene azt, aki ilyen képre csak gondolni mer.

Igénytelenebbmint K-é

A színvonal drasztikus csökkenése következett be, ha a korábbi félperces alkotás volt, akkor ez félmásodperces. Egy piros négyzet, ami nem villog. Az elnevezése és az elküldése tovább tarthatott, mint a megalkotása, nem is lehet mit írni róla, olyan szinten mocsok alkotás ez.

Korpyat képe

A kép témája nagyon tetszik, és mivel tartalmaz vért, automatikusan szeretem ezt az alkotást. A két kötél nem egyforma hosszú, ami az első hiba, amit észrevettem. Ugyanakkor elképesztően viccesnek találom a pénisz alakú felhőt. Az eső és a villámlás megalkotása meglehetősen jónak mondható. A kereszt tetején pedig egy sárga nyalókát láthatunk munkásbajusszal, és szőlőkkel. A péniszfelhő pedig továbbra is vicces.

Pofonágyú

A rajz maga teljesen jól néz ki, de az elgondolás furcsa. Nem igazán tudom elképzelni, hogyan kéne egy ilyen fegyvernek működnie, bár rengeteg ember van, akin szívesen kipróbálnám. Érdekesség, hogy a kéznek, amit kilő az ágyú, 6 ujja van, nyilván így erősebbet üt. A robbanás gyönyörűen lett megrajzolva, és összességében szépnek mondható a kép.

Randomfaszság így készül a túró rudi szerintem

Érdekes témaválasztás érdekes rajzzal. Először is a talaj és a háttér színének választásánál olyan, mintha arra törekedett volna a készítő, hogy minél gusztustalanabb összhatást érjen el.

Az ember megrajzolása megröhögtet bárkit. Az egy dolog, hogy eszméletlenül ronda, és bárgyú fejet vág, valamint rokonságban áll Pac-Man-nel, de azt mondja meg nekem valaki, hogy tud így ülni. Elképesztő mennyiségű erő kellhet ahhoz, hogy ilyen pózban üljön ott a levegőben feltehetően sokáig, hiszen fontos szerepet játszik a folyamatban, amely eléggé furcsa. Az első futószalagon túró rudira hasonlító tárgyak érkeznek, amit emberünk lenyel, majd azonnal ki is üríti magából, a végtermék pedig szinte megegyezik a bevitt termékkel, ezzel értelmetlenné téve az egész folyamatot, arról nem is beszélve, hogy ennyit szarni akkor sem lehet, ha az ember egész nap erőlködik a sok levegőben üléstől.

V alkotása

A fekete fehér metróhálózat. Egy apró különbség van, egy nem túlságosan elrejtett szó található a képen, amely nem más, mint a segg. Furcsán van leírva, mert a legtöbb betű hasonlít egy számra, főleg a „g”, ami egyértelműen egy 9-es. A kép igénytelen, csúnya, gusztustalan. Körülbelül egy percig tarthatott megalkotni, abból 40 másodperc lehetett a segg szó.

Aranyhal sörben

A sörhab festékszóró eszközzel van megalkotva, és jól néz ki. Azonban számomra egyértelmű, hogy csak azért sörben úszkál ez a nem olyan szép aranyhal, mert így nem kellett azzal fáradoznia a készítőnek, hogy külön kiszínezze. Az ötlet kreatív és furcsa is egyben. Az aranyhal pedig valószínűleg döglött, de ettől függetlenül tetszik.

Gta

Az egyik kedvenc képem, főleg azért, mert olyan valóságos. Felhívnám a figyelmet arra, hogy egy nigger fog fegyvert egy fehér emberre, a mű így egyértelműen rasszista, ezért tetszik ennyire. A rondán megrajzolt autóról nehéz lenne megmondani, milyen irányba halad, amennyiben nem ülne benne egy nagyon édin aggódó ember. Imádom, ahogy aggódik. A támadást végrehajtó nigger jobb keze nagyon igénytelen. Az viszont biztos, hogy ha a GTA első része ilyen lett volna, akkor Rockstar Games úgy ahogy van megbukik, és börtönben kínozzák őket a szintén barna bőrű emberek.

Karcsi

A kép első és legfontosabb tanulsága az, hogy igenis lehet felálló fasszal hugyozni. A készítőt megihlethette a Rémálomföld című videó, azzal a különbséggel, hogy itt nem a fa hugyoz le valakit, hanem fordítva. Ahhoz képest, hogy elég öreg a rajzon látható csávó, még működőben van, bár a letolt gatyája eléggé furcsán néz ki, olyan, mintha egy tócsában állna. Nem tudom, mit ihatott ez az ember, de a hugyával képes volt lemarni a fáról egy helyen a barna színt. A jó a segged kiírást nehezen tudtam hova tenni, de egyértelműen nekem szólhatott, és köszönöm szépen, jólesik a dicséret, még akkor is, ha egy letolt gatyájú, ősz hajú, felálló faszú, fára hugyozó, megduzzadt heréjű vénembertől kapom.

Sarki fény

A cím sokat segített eldönteni, hogy mit is ábrázol a kép. A festékszóró eszköz itt is használva van, gyakorlatilag végig van húzva párszor egy fekete háttéren és kész. Ez a kép kissé összecsapott, de még így is sok más beküldött kép színvonala fölött van.

Zsíroskenyér hagymával

Milyen elmeállapotban kell lenni ahhoz, hogy valaki zsíros kenyeret rajzoljon hagymával? Az a durva, hogy a hagyma eszméletlenül jól néz ki, és meghozza az ember étvágyát. Nem igazán lehet belekötni ebbe a képbe, de a témaválasztás érdekes.

Png

Egy igazi fail kép. Még bele is van írva egy helyen, hogy béempé pályázat, igénytelenül odagányolva, és a kép png kiterjesztéssel került elmentésre. Ez az igazi igénytelenség, mikor arra sem veszi az ember a fáradságot, hogy legalább a szabályokat betartsa. Több részletből épül fel a kép, melynek talán legfontosabb része a fappelő Mario a sarokban. Egy fordított keresztet lehet felfedezni a ruháján, ami pozitívum. Érződik rajta, hogy egy kövér ember, azonban nincs orra, nincs füle, nincs szemöldöke és nincs bajsza sem, ami viszont kötelező rá. A rajz rengeteg utalást tartalmaz, összegezve az elmúlt időszak során termelt balfaszság legjavát. A kép egyik fénypontja a páviánseggű Hitler. A képen továbbá én is helyet kaptam, azonban Mario-hoz hasonlóan nincs bajszom, valamint öltönyben vagyok és nyakkendőben, amit rossz látni, de megtisztelő, hogy egy képen vagyok Hitlerrel és az ő formás picsájával.

C’mon kocsi

Hosszú ideig néztem ezt a rajzot, de nem értettem. Egy zöldhajú punk csávó egyik kezéből kijön valami hosszúkás anyag és abból egy másik fej jön ki. A készítő egyértelműen drogok hatása alatt állt, mikor ezt a világra hozta, egyszerűen érthetetlen alkotás. Furcsa, rémisztő, rémálmokat okozó, nem tudom, mi játszódhat le az illető agyában.

Erich eror összehasonlítás

A vicc az, hogy emberibbnek tűnik a baloldali rajzolt erich, mint az eredeti. Elképesztően humorosan néz ki a rajzolt erich, bár orra nincs. A színválasztás érdekes, nem tudni miért kellett pont ilyen homoszexuális színnel kiírni, hogy összehasonlítás, de erich-hez viszont nagyon illik.

Forci15 legszebb alkotása

Akaratlanul is elgondolkozik az ember azon, hogy milyen lehetett akkor a legrosszabb alkotás, ha ez a legszebb. Igénytelenségben nem sokon múlik, hogy felveszi a versenyt az illegális autóversenyes képpel. Ez a rajz egy förmedvény. A felhők undorítóak, a fa gusztustalan, az ember rusnya. Slenderman egyáltalán nem ijesztő, annál inkább az ember. Az sokkal rémisztőbb, úgy néz ki, mint valami szellem. Még azt is elrontotta a készítő, amire azt hinné az ember, hogy viszonylag nehezen lehet elhibázni, ugyanis a page szó helyett pédsz látható a képen, ami tovább növeli az amúgy is elfajult igénytelenség-áradatot, melyet ez a kép biztosít számunkra.

Fap

Elképzelhető, hogy ez a rajz egy másik pályázatra ment, de mivel bmp, joggal van itt. A fap lényegi részét képező pénisz egybe van nőve a bal kézzel, ami teljesen elcseszett, hiszen jobb kézzel kell fappelni. A rajz végtelenül egyszerű, igénytelen, de a témaválasztás nagyon jó.

wsteleshop

Egy rajz, amelyen gyakorlatilag csak szavak találhatóak. A készítő olyan, mintha most találkozott volna a Paint nevű programmal. Minden betű máshogy néz ki, a Top Shop-ban az utóbbi szó megalkotása nagyon tetszik, lehet csak én magyarázom bele az erőszakot, de olyan hatást kelt, mintha véreznének a betűk.

Krétapor

Már csak a tapor miatt is édi a kép, és imádom. Nagyon édin lett megrajzolva, a fején kívül a többi részét én is így rajzolom, de fejet nem tudok ennyire szépen. Ugyanakkor a készítő lehagyta a tapor farkát (nem azt, a másikat), ami az egyik leglényegesebb része az állatnak, ugyanis rohadtul nem használja semmire. A tapír viszont annyira édi, hogy percekig tudnám nézni szótlanul, vigyorogva ezt a rajzot, amely emléket állít ennek a csodálatosan tökéletes, szent állatnak.

Sssss

A kacsa főként ellipszisekből van összerakva, aminek egy végtagja van. Valószínűleg fogyatékossága miatt lehajították a Taigetosz-ról és most a halálba zuhan, miközben sír. A sírás miatt még édibb lett a kacsa. Egy megható és szép rajz.

laczfy87 szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://yeshno.blog.hu/api/trackback/id/tr736627489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása