No.

Értelmes videók Internetországból újratöltve. 1. Dóra, a felfedező

A blog ameddig saját tárhelyen volt Wordpress motorral, indítottam egy sorozatot, amely az interneten található érdekességeket osztja meg veletek. Határozottan kijelentem, ez nem Puruttya és Napiszar, aki ezzel vádolja meg ezt a sorozatot egyrészt hülye, másrészt nincs igaza. Most egy régebbi posztom újratöltött változata következik.

Dóra, a felfedező sok-sok videókészítő fantáziáját mozgatta meg. A tovább gomb után pár példával is szolgálok.

Elsőként egy magyar eredetű paródiát osztanék meg veletek.

Ez akkora egy ripacskodás... pár taknyos gyerek a Tescoban lízingelt mobiltelefonjával felvette, ahogy vonaglik. Amint láthatjátok Sony Vegas 11-el dolgoztak, de ahhoz képest a jelenetek között óriási szünetek vannak. Ezt meg lehetett volna normálisabban is oldani. Van benne pár jó ötlet, de annyira szarul van megvalósítva, hogy szót sem érdemel.

A következő videó egy angol nyelvű remek. A készítője letiltotta a beágyazást, de ide kattintva megtekintheted.

Minimalisztikus, a szövege is. Nekem külön tetszik, hogy Dóra hangja néhol férfi, néhol női hangszínű. És a csónakos résznél lévő ordításon majd behaltam, illetve Swiper elzavarásakor is röhögtem egy nagyot.

Most pedig azoknak szeretnék kedveskedni, akik szerint ezt a mesét le lehetne rendezni 3 perc alatt.

Köszönöm a figyelmet, nemsokára jövök egy újabb résszel! :D

laczfy87 szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://yeshno.blog.hu/api/trackback/id/tr583514989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása