No.

Ma este szilveszteri YeshNo Live!

A tv-ben úgy is szhar műsor lesz (ismétlések stb...), míg a YeshNo Live-on élő, saját készítésű beszélgetős, hülyülős műsor lesz 19:00-tól, ameddig bírjuk. Ez azért is említendő, mert a tv-ben semmi, de semmi értelmes műsor nem lesz (mint ahogy ezt a tegnapi adásban meg is állapítottuk), de nálunk lesz!

Ha buliba mégy, de van valamilyen okostelefonod (pl. iPad, iPhone, Android Tablet, sima Android), és van Wifi hozzáférés, vagy mobilnet, akkor tudsz minket ezeken a készülékeken is hallgatni. Kattints ide további információkért! (angol nyelvű leírás) . Keressétek ezt a csatornát (kattints ide, és másold le a linket). Ha valami hangosító rendszerre akarod rákötni, akkor elegendő egy 3,5 mm-es kábel a hifibe. (a minden idegen kifejezésre linket rakunk mozgalmat támogatta: senki :D)

laczfy87 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://yeshno.blog.hu/api/trackback/id/tr993508950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása