No.

Left 4 Dead Death Toll 2/5

16:30-kor adás lesz

Koponya Hunter szólj hozzá

LaLee interjú

A LaLeeval készített interjú meghallgatható 2 részletben (mivel a technika állandóan szétkapcsolt). Sajnos a technika ördöge miatt nem lett minden részlet megörökítve. :(

Íme:

1. rész
2. rész

laczfy87 szólj hozzá

Új tag a Rossz PC Junioron!

Az ajánlásom alapján meghívtunk egy szerkesztőt a Rossz PC Juniorok oldalra. Nem lesz teljes jogú admin, csak kisegitő szerkesztő, aki teljesiti ha vmire megkérjük (oldallal kapcsolatos fejlesztések, eddigi videók menüpont kezelése, hír, reklám írása, emailek figyelése és válaszolgatás, stb). Hogy miért fontos ez a hír? Hát azért, mert az új tag nem más, mint KILLAH :) Mivel nemrég dőlt csak el, hogy csatlakozhat, még nincs regelve az oldalra, de sztem 24 órán belül ez is be fog következni. Most vhogy jól érzem magam, csak az jár a fejemben, hogy milyen jó ötlet volt őt meghívni, mert sokat tud nekünk segíteni :) Sztem nála alkalmasabb személyt nemigen találtam volna, csapatmunkára nagyszerűen alkalmas (még ha nehezen is hiszi el magáról :P) Természetesen örülök annak is, hogy bevettük a YeshNo-ba, mert neki egyszerűen itt a helye :)

Othala szólj hozzá

Left 4 Dead Death Toll 1/5

Koponya Hunter szólj hozzá

Koponya's Gameplay Adventure 3 Trailer

Koponya Hunter szólj hozzá

Left 4 Dead Crash Course 2/2 B PART

Koponya Hunter szólj hozzá

Killah tervek 2010!

Üdv, kedves olvasó!

Nos, most a csapat nagyrésze gőzerővel tanul, így nagyritkán kaptok bejegyzést. (Aha, EZÉRT van bejegyzésrekord eddig a blogon. - V) Nekem a felvételi 23-madikán lesz, utánna szabad vagyok! Hogy ne unatkozzatok, felvételi után, elárasztalak titeket saját/YT-n talált érdekes/vicces videókkal! Tervezek még írásos cikkeket is, s próbálok hasznos tag lenni! Nos készüljetek visszaszámlálás indul!

Ennek örömére mulassunk eggyet! :)

 

Killah szólj hozzá

Segítséééég!!!!

Figyelem! A most következő bejegyzésben hivatalos segélykérést olvashattok agyelborulással vegyítve!

Karácsonyi szünet előtt magyar irodalomból feladta a tanárnő az első 10 tételt. Természetesen egyikhez se értem hozzá (szó szerint). Múlt héten szerdán volt a számonkérés a tételekből. Előző nap kedden este 10-kor kezdtem el olvasGATNI a tételeket. Éjfélre elolvastam az összeset. Ismétlem: elolvastam. Hogy mennyi információ maradt meg a fejemben, az már egy másodlagos kérdés. Sőt, inkább harmadlagos. Szerdán szerencsére megúsztam a felelést. Mivel a felelők nem prodikáltak vmi jól, ezért maradt ugyanez a 10 tétel. Holnap lesz belőle a feleltetés... Ez úttal az esélyes felelők között szerepelek, nagy mázlimnak kell lenni, hogy ne hívjon ki. Múlt hét óta nem nyitottam ki a tételeket, ma kezdtem el tanulni őket 5 körül.

Jelenlegi állás: az 1. és a 2. tételt nem vagyok hajlandó átnézni. Kb. 50 százalásokra tudom mindkettőt, de nemérdekel, csak nem lesz olyan pechem, hogy azt is fogja kérni. A 3. tételt se nézem át, mert abból már van jegyem (csak ebből az egyből van). a 4. és az 5. tételt tudom. Előfordulhatnak bennük kisebb hibák, de nem vészes. A 6. tételt utálom meg hosszú is, de azért szerencsére egész jól tudom. Most szenvedek a 7. tétellel. Elég rövid, és gyorsan is megy a tanulás, szóval nem lesz gond vele.

Viszont most jön a probléma... Az agyam hivatalosan is szétzuhant a tanulástól és a fáradtságtól. Kezdek hasonlítani egy zombira, aki kb. olyan szinten képes kommunikálni, mint egy ősember, aki csak hangokat tud kiadni és nemismeri a beszéd semmilyen formáját sem. Igazából ezzel se lenne gond. CSAK! Belenéztem a 8-as tételbe (A barokk Magyarországon) és ROHADT SOK! Főleg úgy, hogy egy betűt nemtudok belőle. a 9-es tétel ismét jó (Klasszicizmus világirodalma), viszont sok. A 10-es tétel meg teljesen KO (Klasszicizmus Magyarországon). Nem tudok semmit se belőle és természetesen ez a tétel is hosszú. Üzenet magamnak: O! Szedd már össze magad! Már csak három és fél tétel van hátra, simán ki fogod bírni! O, tünés vissza tanulni, mert soha az életben nem végzel vele, ha bejegyzéseket irogatsz, és a netet böngészed!

Nem, ezzel nem győzöm meg magam, mert nemcsak három és fél tétel van, hanem vár rám holnap egy földrajz vaktérkép is. Nem tudom azt se, ráadásul meg sincs rajzolva. És ha még ez mindig nemelég, akkor elárulom, hogy a ceruzákat se tudom, hogy hova tettem. A francba már, miért kell pont holnap iratnia a földrajzosnak? Neeeem, véletlenül se írhatnánk egy héttel később.

Pontban 10-kor kezdtem neki a bejegyzésnek, az óta 13 perc telt el... A helyzet csak rosszabbodott, az agyam továbbra is sztrájkol a tanulás ellen. Sőt szövetkezett a fejemmel is, mert az meg elkezdett fájni. A szemeim már egy ideje ali bírom nyitva tartani...

Vajon O meddig bírja még idegekkel? Vajon sikerül-e neki megtanulnia a magyar tételeket? Vajon a vaktérképet is el tudja-e készíteni? TUDD MEG MOOOOST!!!!

0:16 - 9-es tételig nagyjából tudom, a 10-est reggel átolvasom. Nya, irány vaktérképezni...

19:46 - OLOLOLOLOL!!! NEM FELELTÜNK ÉS NEM IS IRTUNK MAGYARON! Ezt nem hiszem el XD! Viszont jövő hétre +2 tétel van.

Othala 6 hozzászólás

Left 4 Dead Crash Course 2/2 A PART

Koponya Hunter szólj hozzá

Killah & Koponya - Killing floor

Kopival közös vidink, taggá válásom örömére!

 

(kiposzoltam, mert én is bele tudok szerkeszteni XD - L)
(Idióták. Mindenki belejegyzetel a másikéba. Mi lesz itt a Csevegőben, ha meg is valósul XD? - V)
( Majd kirderül mi lesz majd ott. De tudod kedves V, mi nagyon elborult egy emberek vagyunk, akárcsak te XD. -DRM)

(kösz L hogy megcsináltad, hadi lábon állok ezzel a büdös beágyazással xD - KB')

Killah szólj hozzá
süti beállítások módosítása