No.

Egyszer volt, hol nem volt...

...Voltam én, aki úgy döntöttem hogy befejezem azt amit 2009 decembere körül megkezdtem. Természetesen a bemutatózásra gondolok, nem akarok rituálét tartani ezért, vagy hasonló, egyszerűen szeretném közölni azt, hogy elszállt a kedvem az egésztől.
Kedvem semmi, ihlet semmi, minőség már semmi. Engem már nem szórakoztat, mást eddig se biztos. Szerencsére senki nem próbálta rám erőszakolni hogy folytassam, nem is szeretném hogy bárki ezt tegye, vegyétek tudomásul, hogy ez a zén(Szalacsi után szabadon) döntésem. A blog, és a YouTube felhasználó is marad, különféle videókat várhattok tőlem, csak nem bemutatókat. (készül egy zenés videó, egy Gmod rész, és sok ötletem van az íráshoz is, de lusta vagyok ezek elkészítéséhez.)

Álmodjatok székletet!

Üdv.: Killah

Killah 6 hozzászólás

A tegnapi live

Nem akarom sokáig rabolni V elől a helyet ezért röviden:

A tegnapi érdekesre sikerült live adás felvétele 170 megabájt, így szerdán vizsga után a könyvtárból feltöltöm. Addig tessék várni türelemmel. Köszönöm. :)

laczfy87 szólj hozzá

VVM 1.: Mario 1337 (SMB1 hack)(5 rész)

Na, hogy legyen naponta poszt, kirakok néhány régebbi végigjátszást!
Figyelem! Ez a videó nem javasolt megtekintésre azoknak, akik epilepsziára hajlamosak! Köszönöm!

V szólj hozzá

Közlemény

Sziasztok!

Június 11.-én megszűnik a laczfy87.blog.hu. Hogy miért? Mert kevesen látogatják, és én sem foglalkozom vele. Nem törlöm le az oldalt viszont (nehogy valami csicska trollgyerek visszaélve a névvel mocskolódni kezdjen) csak kiírom ezt a cikket oda is. A posztok is maradnak, de hivatalosan nem kerül frissítésre, és a kommentálási lehetőség is lezárásra kerül ott.

Szóval mégsem szűnik meg, csak inaktív lesz (nem mintha most sem lenne az).

laczfy87 1 hozzászólás

AVGN Action 52 Cheetahmen

vazar 3 hozzászólás

V iz back!

Hölgyeim, uraim, VISSZATÉRTEM. És megvagyok a vizsgáimmal. 5,23-as korrigált kreditindexem lesz, ha jól számoltam, ez pedig talán elég lesz ösztöndíjra ősszel.
Na de, mik várhatóak tőlem a közeljövőben?
Végigjátszás Visor módra: Megaman 3, 2, szavazhattok az 1/6/mindkettőről, Ninja Cop Saizou, Choujin Sentai - Jetman, Codename Viper, Jigoku Gokuraru Maru, Kyattou Ninja Teyandee, Super Mario Crossover, és még ki tudja mi... :)
Retrocraze terén az Action 52-re fogok koncentrálni, a többi nem érdekel. Majd ha lesz ötletem másra.
Többet nem ígérek, mert túl lusta leszek betartani, de az biztos, hogy a VVM-et fogom tolni nyáron. Szerintem, RH is lesz majd (jaj most utálni fognak páran), de hogy mikor, és mi, még magam sem tudom.

V

V 6 hozzászólás
süti beállítások módosítása