No.

Killah - Állati Játékok - Street Legal Redline

Killah szólj hozzá

Garry's Mod Super Mario Bros. Level 1

Inkább nem mondok semmit. Nézzétek :D

Othala 2 hozzászólás

YeshNo Live adás (2010. 06. 05.)

 A végére kissé szétesett adás tartalmából:

  • Effectáék dalának premierje
  • A téma megértése, a viagrás e-mailek felolvasása
  • Telemédiás és egyéb televíziós átverések
  • Az adás szétesése a Barátok közt legjobb epizódjának levetítése után (Ave Telenor...)
  • Kaotikus állapotok, mesterhármas, elköszönés az állítólagos "Tihanyi visszhang" miatt

És akkor itt lehet megtekinteni:

laczfy87 2 hozzászólás
Címkék: adás

Recenzió by V: A kereskedelmi televízióadók műsorai 1. rész: RTL Klub

Sajnálatosnak tartom, hogy a tegnap esti hiba az RTL Klubon ennyire népszerű lett. Tudniillik az történt, hogy a Barátok Közt 2620. epizódjának a második fele (hogy lehet erre a sorozatra, mely véleményem szerint már egy kicsit unalmas ekkora igény?) hirtelen átment kép nélküli - képtelenség! - Formula-1 közvetítésbe, ahol Czollner Gyulát duplán hallhattuk. Hát Petikém, így veszíted el a szüzességedet. Majd - bár visszajött pár másodpercre a kép - újra előjött ez a hiba. De itt már egyszerre két hangsávot hallgathatott az épp ott 'járó' TV-néző, vagy inkább hallgató. Kép újfent nuku, majd a tizenkettes karikát (F1 "közvetítésen" se láttam még ilyet...) levéve hirtelen ugrott egyet az egész, és a BK utáni promot adták be.
Hölgyeim és Uraim, a BK legjobb és legrövidebb epizódja!
De pótolják a lemaradást hétfőn... ugyanis a Fókusz helyett leadják a tegnapi epizódot, majd utána az újat. Mert sajnos ERRE van kereslet. Sajnálatos dolognak tartom, hogy egy ilyen sorozatot néznek sokan, melynek sose lesz vége, ha ez így megy tovább. Oké, én meg a Szomszédokat nézem, de az az "annyira rossz, hogy már jó" kategóriába tartozik. A Barátok Közt pedig... valljuk be, egy vákuumvalóságban játszódik, ahol mindenki gazdag, mindig elmegy a jelenetben pár másodpercig szereplő harmadik szereplő kávézni a Rózsa bisztróba - azért sem nevezem kávéháznak, mert bisztrónak indult, pont. - hogy normális párbeszéd lehessen.
Meg aztán milyen műsorok vannak még. Például hétvégenként fél hétkor minek kell teleszopolni? Akkor sokan inkább aludnak még, mint sem azt nézzék, hogy "csak most és csak önöknek" direkt marketingnek nevezett reklámbemutatókat - melyek torzítanak néhol - lássanak. A telefonos játékokról simán tudnék sokat írni, az RTLK-n látható "telefonszám" játék - mely szám kb. évente változik, hogy kerüljék a büntetést, illetve drágábban lehessen hívni, csakis - szinte megalázó módon kéri a sok ellenállni nem tudó nézőt arra, hogy hívjon, a szó szerint orrunk előtti tízezresek lengetésével. Fekete-fehér-igen-nem, na most mi lenne, ha valaki olyan telefonálna be, aki folyamatosan beszélne és ő irányítaná a konverzációt a műsorvezető helyett, aki direkt olyan kérdéseket tesz fel, hogy benne legyen a fentebb említett négy szó? Simán "hopp, megszakadt a vonal"-lal a legvégén dobnák ki a játékból. Még azt említeném meg a hétvégi műsorkínálatukból a sorozat-, és filmrerunokat leszámítva, hogy miért péntek éjjel, már-már szombaton kell játszani a Menetrend Itthont? A külföldi meg miért vasárnap délelőtt megy? Kérem szépen, ez diszkriminatívnak tűnik számomra a magyarokkal szemben. Nem lehetne logikusan mindkettőt leadni vasárnap délelőtt? Nem, mert ez így jó, ugye.
Még talán a Reggeliről beszélnék. Nem tudok többet nézni öt percnél belőle. Valahogy unalmasnak találom, hogy "blablabla" következő vendég "blablabla", alul sms-csík helyesírási hibákkal, közben persze telefonálhatsz a negyedmillió forintért. Blah. Aztán a Vacsoracsata. Még mindig megy. Kérem szépen, unalmas már, hogy csak és kizárólag celebekből áll az egész. Menjen hétköznapi emberekkel! Ne legyen mindenkinek 7-8-9 meg 10 pontja osztogatásra. Legyen 2, 3 pont is! Ne legyen már hétfőn maximum pontszám, mert akkor meg már semmi értelme nincs. Mi van akkor, ha ugyanannyi pontja lenne két, esetleg több versenyzőnek? Nincs valami gyors cook-down, hogy na, fél óra alatt csinálj jobb kaját a másiknál... ez pedig így monoton, lendülettelen, és fárasztó.
A TV2-ről majd később írok.

V.

V szólj hozzá

Zenék, melyeken dolgoztam mostanában, csapó kettő.

Elsőként jöjjön a Humanoid, amit a Steven Goldberg projekt alatt készítettem, ezt a nevet hard dance trackekre rakom általában. Kész, teljes változat!


A következő videóban jópár demó és kész szám hallható, mindegyikhez írok pár szót...
Teki Latex - Dinosaurs With Guns (Hagane Shizuka Robots With Laserguns Remix) - remixversenyre készült, elég elvont hangzása van, és persze ami a fel és levezetést elviszi: Flashing through the galaxy.
Sub Bass Monster - 4 Ütem (Italo Crusader Concept) DEMO - Kicsit kommerszebb rap szám lento violento köntösben. Tök üres még, se dallam, se semmi. Nyáron ezzel kellene kicsit foglalkoznom, de úgy lentoval is.
Spy The Ghost - Spytime (Hagane Shizuka Humanoid Rework) - Fogtam a Humanoid alapját, a Spytime koncepciójára igazítottam, kicsit bővítettem és kész. Ilyet ritkán művelek, hogy egy kész hangszerelést felhasználok újra.
Robot 88 - V3 (Kamen Rider V3 Theme Cover) (Original Dark Mix) - Dumm dumm dumm dumm, egy japán sorozat főcímdala átdolgozva. Kicsit elborult hangzása van...
Hagane Shizuka - Rainstorm dallamkoncepció - egy esős este született meg, majd lesz belőle valami.
Marcos - Cosmic String (Hagane Shizuka R.o.R. Reconcept) dallamkoncepció - ez pedig a következő nap délutánján.
Hagane Shizuka pres. Jet Twins - Jetstorm (Original Peace Mix) - szokatlanul nyugodt hangzás
Hagane Shizuka pres. Jet Twins - Jetfire (Original War Mix) demó - azóta befejeztem, menetelős valami, kicsit egyszerű lett a dallama, de a rajzfilmkarakterhez illő dallamot akartam írni
Hagane Shizuka - Wunschpunsch (Satanarchäollügeniälkohollische Mix) - Na b+ ezt leírni is nehéz. Ez amúgy a Fox Kids/Jetix-en anno futott német rajzfilmsorozat - könyvadaptáció! - főcímdalának átgondolása. Váratlanul lassú 128 bpmen
Steven Goldberg - Android (Club Mix) demo - Már majdnem kész, de nem érzem még elég robbanékonynak.
Smallkow - Leave A Melody (Hagane Shizuka Robot Revolution Remix) demo - Trükkös, nagyon trükkös, egy felvezetés részt hagytam a videóban. Pörgősre szeretném csinálni, a tempó, a dallammod' megvan hozzá.
Hagane Shizuka - Sleepless Nights (Mental Crash '02.25.' Ver.) - fejfájást okozhat a monoton menetelése. Tütürü tütürü tütürü tütürü.
Italo Crusader - Return demo - Egyesek szerint hasonlít a Destroy dallamkoncepcióra... lehet benne valami, nem emlékszem, mikor írtam. Lento violento lesz.
Robot 88 - Give Faith (Ákos - Adj Hitet Cover) (Original Rapsodic Version) demo - Nem érdekel, nekem nagyon rapszodikus hangzása van. Már rég befejezhettem volna, de még mindig belenyúlok itt, ott... valahogy közel áll hozzám a track.

 

V 2 hozzászólás

Koponya Live Show

Üdv mindenkinek holnap 18:30-kor lesz adás :D (Majd kérlek használd a YeshNo-s Livestream csatornát. A szalagcímben futó reklámmal ne foglalkozz, leveszem mindjárt. :) - L)

Koponya Hunter szólj hozzá

YeshNo Live adás (2010. május 29.)

A szombati adás itt meghallgatható.

Szó volt:

  • a kommentezés szabadsága (különösen a skizofrén thefloorfilla/dijalu/kisszotyola8989 megnyilvánulásaira) c. recenzió megbeszélése
  • politika, kettős állampolgárság
  • Friderikusz (Effecta) és Havas (Laczfy87) beszélget
  • egy kis törilecke :)

Jó szórakozást!

laczfy87 1 hozzászólás
Címkék: adás
süti beállítások módosítása