No.

Írásbeli kritika (recenzió) by L: A kommentezés szabadsága és intelligenciája

Egy hosszabb terjedelmű mű arról a manapság is égető problémáról, amit egy-két túlképzett kommentelő hajt végre néhanap.

laczfy87 5 hozzászólás

HELP!

Ezennel Othi megkér mindenkit, hogy tessék biztatni Othit minél jobban, mert holnap érettségi, és szlovákból is és töriből is 1-esre akar felelni (itt az a legjobb). Töriből a 2. világháború a cél, szlovákból Janko Král/a világ nyelvei. Tessék imádkozni Othiért, hogy ezeket a tételeket húzza. PLZPLZPLZPLZ!

Othala 6 hozzászólás

Tervek, hírek, egyéb

Az Othala-Senshi blogomra írtam egy elég hosszú bejegyzést az aktuális terveimről. Kérlek szépen benneteket, hogy látogassatok el oda, olvassátok el a bejegyzést, és adjatok nekem tippeket, ötleteket, mert szükségem lenne rá. A bejegyzés linkjét itt találjátok.

Othala szólj hozzá

R-O-vat 5.rész: AJTÓÓÓÓ

A Rossz PC Juniorok Oscar pályázatára egy vicces kedvű emberke beküldött egy videót, amiben végig egy AJTÓ látható. "Népszerűsége" elérte a Junior Live nézőit is, akik ajtós poénokkal kezdtek el engem bombázni. Miután átvészeltem a "támadásukat", az ajtó már a Youtube oldalamat is elérte, onnan pedig megállíthatatlanul terjedt tovább a YeshNo. skype beszélgetésébe.

 

Othala 1 hozzászólás

RPCJr Oscar - a legjobb blog újraszavazás

Itt újraszavazhattok és szavazzatok ránk, ha tetszik a blog.

 


chats FX online casino Web Poll

(Embeddeltem - V2)

V 7 hozzászólás
süti beállítások módosítása