No.

Zenék, melyeken dolgoztam mostanában.

Na, mivel mostanában nem tudok - és őszintén: még nem is akarok - videózni, jöjjön még pár zene, amit mostanában raktam össze. Csak previeweket, azaz előzeteseket szoktam feltölteni. Majd ha lesz igény rájuk. :P

Elsőként jöjjön Yoji - aki ezt a számot még Yoji Biomehanika néven csinálta - Look @ The Heaven átirata. Rövid a részlet, de a hangulat benne van elég komolyan. (Körülbelül ilyen "Nyugi van, bulizz most, engedd el magad teljesen,") Look @ The Red Sky - napnyugta feeling. De mégse. ^^
 



A második nagyon, de nagyon hangulatos lett. Nálam fontos az, hogy elkapjam az eredeti érzéseit, mert akkor beüt a "psychological flow" és azt veszem észre, hogy eltelt három óra és már egy félkész koncepciót hallgatok. Ez a Robert Nickson Spiral című számának az átgondolása. Mostanában észrevettem magamon, hogy nyugisabb zenéket alkotok, főleg a Humanoid óta kanyarodtam be erre az irányra. Hallgassátok meg párszor ezt, mert tényleg: ez mentális nyugtató hatással bír. Tapasztalat!
  


Harmadik előzetesünk egy saját szám. Robotlove címre hallgat, és... eléggé ellentmondó nemcsak a név, de a track is. Elvileg a robotoknak nincsenek érzéseik. Na és ha lesz? Sosem tudhatjuk. Direkt gépiesebb hangzást akartam elérni. Ez sikerült. Humanoid-style dallamírása van, tudom jól. Így írom a dallamaim. Valahogy meg kell írni, nemde?
 


Negyedik, utolsó alanyunk egy elég egyszerű dallam átműtése egy Techdance-szerű gépiesebb menetelésbe. Neverending Pain, ellenben mégsem ilyen érzése van ennek a remixnek. Érdekes.
 


Többet nem tudok újat mutatni, de sötét műhelyemben további audioterror készül. Nem is kevés!

V szólj hozzá

Good Games reflexióm.

Ehhez szeretnék hozzászólni.

Nos, miért kell egyből magyar módra mocskolódni? Most komolyan. Én direkt le is tiltottam a Juniort a BlockSite nevezetű Firefox add-onnal, mert nekem dinamikus IP-m van. Én nem is tudtam, hogy ez a helyzet, mert egyrészt ugye letiltottam önkéntesen az oldalt, másrészt tanultam, és el is mondom, hogy Hálózati ismereteket, illetve Minőségbiztosítást.
Elmondom, hogy ki mit csinált Skype-on, illetve fent volt-e.
Koponya fent volt, de nem volt aktív az ablakban. Killah délután eltűnt. Laczfy este jött fel. Martin is. DRM nem aktív nagyon ott, fent volt, de nem szólalt meg. Stukker azt hiszem szavazott. Vazar kajált. Othi meg nem írta oda, hogy kire szavazott.
Tovább megyek.
 

A másik dolog, hogy a Yeshno, hogy verekedte fel magát, 60-70 szavazatról, egészen 100-ra? Ugyancsak volt egy gyanús emberke, aki a kedvenc blogját akarta győztesnek.
 

Nem tudom, ki csinálta, és nem tudom, kiről van szó. 18:55 körül jöttem fel az oldalra.
Nem szeretne egyikünk se konfliktust. Ti se szerintem, mi se. Ha annyira kell a díj, én szívesen átadhatom, mert L bevallottan nem nagyon játszik játékokkal. Meg lehet ezt békésen is oldani.

A kommentekre is reagálnék.

Amúgy... nem szeretném a YeshNo-t lealázni, de... nézzenek már rá arra a rohadt blogjukra! Egy deka modding nincs rajta! Ezt a sablont valahonnan leszedték netről és kicserélték a fejlécet! Ennyi! Mi ér ezen valamit?

Én nem tudom, hogy Borsesz honnan szülte(d) ezt a sablont, Wild Fantasy (ahogy páran állítják), vagy te is egy alap sablonból... de ebben legalább van munka... nem csak egy sz*ros fejlécképet cserélt(él) ki.

Valahol mindenkinek el kell kezdeni. Vedd figyelembe, hogy L, és én egyetemisták vagyunk, és maximum Martin tud viszonylag aktív lenni.

@Millenotti: de most igazából az is érdekes, hogy a Yeshno-nak, nemhiszem azért hogy ennyi látogatója lenne. Van úgy hogy nincs komment vagy max 1-2. Nem értem...

Mit vártál, ez az én hatásom. A videóimon is alig van komment. Nem a kommentek száma határozza meg a blogot, és nem is a látogatók száma. Lehet valaki (és ezt csak feltételezem, nincs ilyen személy), aki csak bámul a kamerába, és ezért pénzt is kap. Sőt konkrétan van is ilyen Youtube-on.
De még egyszer mondom, oké, vagyunk páran, de néhányan nem nagyon tevékenykednek itt.

@Borsesz: Ja... pont most néztem őket az előbb, a legutolsó poszt 12-én ment (kissé inaktív blog) valami live problémáról vagy miről és volt 1 kemény komment! Míg itt mindennap van bejegyzés, sokszor több is van naponta, kommentek is vannak szép számmal és mégis kikapott ez a blog, attól az igénytelen sz*rtól, amiben semmi munka nincs! Hát gratulálok! :S

Igen, mert legalább tudatjuk, hogy L Telenor mobilnete nem enged adást tartani. Egy komment... na és, van aki csak az adásra jön fel. Nem várható el, hogy mindenki kommentáljon mindent és mindig, nem?

@Gucs: @Borsesz: Van nézőjük? Ki? Max egymás videóit nézik, másét nem nagyon! És ami pluszban az alá ad, hogy valamelyik admin volt: Othikácska és Lalika még véletlenül sem foglalkozott vele, csinálták mintha semmi gond nem lenne... esetlegesen én csináltam volna ezt, tuti fel lennének akadva és már új szavazás menne és a fél világ tudná, hogy mekkora csaló k*csög vagyok... na erről ennyit!

Ezt azért kicsit túlzásba viszed szerintem. Másét nem nagyon - én szoktam mások videóit is nézni, de nem akarok utánozni, szóval felőlem érthető. A többiekről nem tudok nyilatkozni.

Tehát, összefoglalva, kedves Millenotti, úgy ugrottál nekünk, mintha mi világháborús bűnösök lennénk. Köszönjük a kedves szavakat Tőled. És ha valaki csalt, ne egyből a gyanúsítgatás menjen. Én nekem ehhez semmi közöm sincs.
És a Good Games pedig ha annyira akarja az első helyet, hát kapja meg. Felőlem béke van.
Lehet nekem ugrani. Bőszen.

Visor, az utált
 

V 35 hozzászólás

Live adás technikai információk

Sajnos a mobilinternet szolgáltatóm (nevet nem akarok mondani, de a kék logójúra kell gondolni) egy hálózatkárosító, már-már bűnözőnek tart azért, mert péntekenként este 5-6 órán keresztül 5-6 kB/s feltöltési sebességgel (+ a Skype erre egy 10-est rádob) közvetítem itthonról az adást. Ezért állandó jelleggel küldözgeti a hülyébbnél hülyébb SMS üzeneteit. Egyet idéznék:

"Az ÁSZF-ben foglaltak értelmében egyéb forgalomtìpusànak sebességét lassìtottuk. A feloldàsròl ügyfélszolgàlatunkon vagy az ÁSZF-böl tàjékozòdhat. Kék logójú szolgáltató"

Az ÁSZF-et jópárszor átolvastam. Eszerint csak a torrentprogramok, illetve a nagy internetes sávszélességet igénylő alkalmazások sértik meg az ÁSZF-et, mert ezek károsítják a hálózatot. De kérdem én, 5 kB/s hol a viharba nagy sávszélesség? (Sehol... - V) Sőt, még a 30 kB/s sem az. S még ezért havonta több mint 5000 forintot fizetünk ki. Én nem torrentezem mobilneten, sőt, nagyobb fájlokat sem ezzel töltöm le, hanem a NIIFI-s könyvtári sulis netről, ami kb. V netjével vetekszik. (A NIIFI 100/100 megabit, nekem 20/10. - V)(Wifin kb. annyit tud, mint a te interneted (2,1 MB/s le, 256 kB/s fel. Megmértem egyébként. Viszont kábelesen 8 MB/s-al tölt. - L)).

Szó szót követ, a lényeg: mivel belassítanak akkor amikor akarnak, ezért a T-Online-os internetről leszek kénytelen megoldani a streamingelést. Ez a legrégebbi 1 megabites csomaggal van megrendelve, így a feltöltés 12-15 kB/s. Ezért, ha a Skype-os adás elkezdődik lagolni fog. Megkérek mindenkit: felesleges azért szólni, mert lagol, tudok róla, de tenni nem tehetek semmit, mert a szolgáltató hülyének néz, de csak szeptember 9-ig néz hülyének, utána visszakapják a szarjukat, és az életben többet nem veszek mobilinternetet.

Ez sajnos addig így lesz, amíg nem sikerül beszereltetnem a kábel tv-s internetet, a kettőt együtt anyagilag nem bírnánk kifizetni, ezért a mobilnet visszaadása után kerülhetne erre sor.

laczfy87 1 hozzászólás
süti beállítások módosítása