No.

YeshNo Live adás tematikája+egy kis cikkecske

Az augusztus 20.-i esti adás 2 témakörre épül fel:

Az ünnep (történeti háttér, hagyományok stb...)

ifj. Vezekényi László témakör lezárása, amivel kapcsolatban a "Tovább" gomb megnyomása után olvashattok egy kis irományt.

Emberek. Figyeljük a blog szerkesztőivel folyamatosan Lacika twitterét, ami nem kamu, mivel diszgráfiás, és mindenkinek beugat, amit in real life nem merne megtenni egy introvertált ember.

De amit linkelt, na azon rohadtul kiakadtam. Íme a szöveg:

ahogy igértem egy klipp akivel egy órájja beszéltem hogy klippet csinálok neki!!!

A szóban forgó klip:

Esküszöm nagyon, de nagyon felhúztam ezen magam. Nem is értem egyszerűen, miért kell egy olyan dolgot még eröltetni, melynek ellenkezőjét egy sereg bizonyítékkal alátámasztották. Lady GaGa után Eminemmel is ujjat akar húzni? Ő nem lesz szívbajos, bepereli mint a sz*rt. De be tudja? Hát, az annyira nem biztos. Sajnos a jog már csak ilyen, aki benne utazik tudja mire gondolok. Viszont a tv2 továbbra sem akarja beismerni hibáját, illetve a Blikk sem. A Velvet pedig a cikk végére egy beismerő szöveget tett közzé az internetes verziójában.

Viszont az atv.hu riportere kinyomozta a tv2 álláspontját az üggyel kapcsolatban.

A többit a pénteken esedékes, 19:00-kor kezdődő Live adás keretein belül, a legelső témaként beszéljük meg Visor kollégával. Gyertek minél többen. :)

laczfy87 4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://yeshno.blog.hu/api/trackback/id/tr432231749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Edward_ 2010.08.21. 01:48:29

Ugye erről is készült felvétel? Sajnos én nem értem rá, és nem tudtam nézni ;( Pedig nagyon érdekelne.. Tudom, hogy élőben az igazi, de ez sajnos nem jött össze... Szóval bocsi L, V, és aki még ott volt a műsorban ;(

Déwisz 2010.08.21. 05:35:42

Biztos lesz mindíg szokott lenni és fel is vették emlették is illetve láttam és nagyon meg akarom nézni! a vége a legjobb sztem de azért egyben nézd!

V · http://www.youtube.com/user/SpaceNinja88 2010.08.21. 09:41:21

Srácok! Természetesen készült felvétel! Már nézhető is!
süti beállítások módosítása