No.

Zenei projekt: Shizuka&Laoels - A robot with a soul (divatzene változat)

Ismét közzétettünk a maxiról egy felvételt, mely a mai klubok zenei kínálatába is elfér. A dal egy picit a progresszívebb irányba ment el (ahogy az egyik ,e műfajban mozgó DJ ismerősöm is kérte).

És ez is, a többi változattal, és dallal együtt innen letölthető.

laczfy87 5 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://yeshno.blog.hu/api/trackback/id/tr402200117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thefloorfilla (törölt) 2010.08.05. 17:52:38

Jaj bakker nem erre mondtam hogy minimal house, hanem hogy próbálkozzatok meg azzal is:)
Az meg hogy túl van vezérelve a basszus: mifelénk úgy mondják HAMIS. Nem rossz szándékkal mondom, de ha ennyire nem érted, miket mondok, felesleges tényleg kommunikálnunk...

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2010.08.05. 18:12:25

@thefloorfilla: Én egyvalamit útálok, de azt rohadtul: ha valaki totálisan hülyének néz. Teljesen értem, hogy mire gondoltál, csak a kifejtése nem volt valami egyértelmű, pláne annak, aki klasszikus zenén nevelkedett. Igenis, ha megnézed a The Gabriels verziót - ami üresebb - ott hallatszik az, hogy jól van kidolgozva a harmonizálás.

A másikakban szándékosan ilyen elvont. Nem feltétlenül hamis, ugyanis a kromatika óta olyan, hogy hamis nincs (lásd Bartókot, az is tele van szekundsurlódással, mégsem mondja rá, hogy hamis senki). Léteznek olyan akkordok is a klasszikus összhangzattanban (pl. dúr-moll akkord), ami nem szól szépen, de funkcionális. Az egy másik dolog, hogy nem kellemes a fülnek, vagy esetleg szokatlan. Több DJ igenis pozitívra értékelte, e véleményeddel sajnos egyedül maradtál, de köszönjük, ha a magad módján megpróbáltál segíteni.

De egyet kérek: ne fikázz bennünket folyamatosan. Megtehettük volna a te számaidnál is, mert azokba is jócskán bele lehetne kötni, de nem tesszük, mivel nem illő dolog más munkáját ócsárolni, mellyel sokat dolgozott. Ezen érdemes lenne elgondolkodni a közeljövőben.

Köszöntem.

thefloorfilla (törölt) 2010.08.05. 18:41:15

@laczfy87: Komolyzenét a technóval összehasonlítani, hát nem semmi.
Az én videoklipjeimet tévében lenyomták, de nyugodtan köss bele ha akarsz.
Volt olyan zeném ami folyamatosan egy dobból állt (végig u.olyan monoton), de diszkóban imádták, és massive loop volt, nem kilopkodott basszusok meg összeírkált melódiák, amiket KI SE ADNAK KÜLFÖLDÖN MERT GAGYI.
Az én véleményemet nem kell meghallgatni, de viszont mások is osztják. Nézd meg a kommenteket a youtubon a zenéiteknél. Az meg hogy funkcionális... hihetetlen kifejezések.
Na köszöntem én is, további szép napot!

thefloorfilla (törölt) 2010.08.05. 18:49:53

Egyébként töröld a kommentjeimet, engem úgy sem érdekel. Hülyének néztelek? Nem. Én mikor játszottam sértődöttet amikor fikáztak engem? Soha. Aki meg van elégedve a munkájával és saját maga szerint jó munkát csinál, az megtűri a rossz kritikát is. Én pedig nem vagyok laikus zenei témákban.
Viszlát

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2010.08.05. 19:06:16

@thefloorfilla: A kommentek nem kerülne törlésre, viszlát, köszönjük a "kritikát" és a szakértelmet. Tovább próbálkozunk. További sok sikert!
süti beállítások módosítása