No.

Filmelemzők Oscar?

Ezt az üzenetet Othala kapta, ami ide most ki is rakok. Bővebb információ később.

Kedves Othala!

Ezúton szeretném bejelenteni, hogy a Rossz PC Juniorok Oscar mintájára megrendeznénk az első Filmelemzők Oscarját. A szervezők: Én és a Baaadmovies csapat. Mivel a ti Oscarotokra mi is neveztünk egy-egy videóval, ezért Tőletek is elvárnánk egy-egy filmelemző videót! : ) Bővebb információ a Filmelemzők Oscarjáról hamarosan a blogjainkon. Mivel a filmelemzés (még) nem jutott el széles tömegekhez, ezért rögtön egy kéréssel fordulnék hozzád: kiposztolnátok Ti is majd az Oscarunk úgymond propagandaposztját? Szeretnénk minél több videókészítőt bevonni a dologba, ez rajtatok keresztül lehetséges lenne.

Üdv:
Bighouse

Polgár Csaba 3 hozzászólás
Címkék: oscar

A bejegyzés trackback címe:

https://yeshno.blog.hu/api/trackback/id/tr702147179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2010.07.12. 22:10:41

Ha augusztus közepéig lesz a határidő, akkor Laczfy87 is indulni fog egy filmelemzéssel. :)

Ferox Vir 2010.07.13. 11:22:16

Látom is magam előtt:
Laczfy87 bemutatja: Bebe duck - A Film xD

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2010.07.13. 15:49:55

@Ferox Vir: Nem arra gondoltam Feri, de rajzfilmre, annyit elárulhatok. :) A Bebe Duck, a Film-et pedig valamilyen stúdiónak még össze kéne raknia ahhoz, hogy elemezni lehessen. :D
süti beállítások módosítása