No.

Poénos F1 videó

Ezt a videót azoknak a F1 rajongóknak ajánlom, akik tisztában vannak a kategória legfrisebb híreivel. A többiek valószínűleg nem fognak rajta olyan jól szórakozni, viszont ez a kis videó elég volt ahhoz, hogy V kolléga agya a százszorosára pörögjön, és újabb vicces jeleneteket találjon ki :P Először következzék a videó, aztán a tovább gombra kattintva egy kis magyarázatot olvashattok, hogy jobban megértsétek a vicceket.

(A bevezető és a rajtrács után) Ralf Schumacher (V szerint) sétálgat az utcán (len az utszán).

1. jelenet: Ferrari vs. McLaren - Hamilton azt állitja, hogy ők a legjobbak, de Alonso szerint ez forditva igaz. A veszekedést M.Schumacher zárja le: Buttonhoz hozzávág egy Playboy-t, Massához pedig egy csavart (ez utalás Massa balesetére, amikor eltalálta egy csavar) és közli, hogy itt ő a legjobb.

2. jelenet: A Stefan GP integet, de Ralf nem hajlandó őt észrevenni, helyette a Renault kamionját, vagyis a méhkaptárt veszi szemügyre (a Renault a 2010-es sárga-fekete festésével úgy néz ki, mint egy méhecske). (Vagy a Jordan '97-'01 közt főleg - V)

3. jelenet: A Stefan GP egy színes tábla segitségével szeretné felhívni magára a figyelmet, de Ralf így is elmegy mellette (ugyanezt csinálja a szemét FIA, hogy rohadnának meg). Webber pályára gurul a RedBullal, de az autója lefullad (a teszteken ez sokszor előfordult). Vettel mérges lesz, megiszik egy RedBull-t, hozzávágja a dobozát Ralfhoz, beleül az autóba és sebesen "elrepül" a hoppon maradt Webber mellett. (Hiszen a R.B. szárnyakat aaaaad! - V)

4. jelenet: A Stefan GP most egy zsák pénz segítségével próbálkozik, de (az idióta FIA miatt) most sem veszi őt észre senki. Eközben a Virgin össze próbál kalapálni magának egy használható autót, de amikor pályára gurulnak, az autó darabokra esik szét (a teszteken a Virginnek rengeteg technikai hibája volt... sőt, aggasztóan sok).

5. jelenet: A Stefan GP most már üvölti, hogy rajthoz akar állni, de még mindig nem veszik őt észre. Archív felvétel kíséretében megjelenik Trulli a Lotus-szal, de Ralf rászól, hogy 2010-et, és nem 1954-et írunk (A Lotus ugye nagy múltú csapat, csak kiszálltak és most térnek vissza a F1-be). (De maláj tőkével, 1Malaysia. A Lotus '94 végén szállt ki. - V)

6. jelenet: A gonosz Stefan GP kárörvendve hozzávág egy rongyot a táblához (ezzel azt akarta jelezni, hogy az új csapatok közül a Camposnak és a USF1-nek annyi). A Campos megmenekült, viszont a USF1 hivatalosan is engedélyt kért a 2010-es év kihagyására. Szurkolok a "Stefi GP-nek", hogy rajthoz állhassanak 2010-ben.

Othala 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://yeshno.blog.hu/api/trackback/id/tr571805695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ferox Vir 2010.03.03. 19:30:58

a FIA tényleg barmok gyülekezete, szegény Stefan GP ott vár, erre az amcsikkal b*szakodnak... na de most már csak észreveszik, hogy ők is itt vannak:D
süti beállítások módosítása