No.

Power Soccer videó

Ez a játék a kamunintendómba bele volt építve gyárilag, de nem tudtam már hogy mi a neve, aztán ma véletlen ráakadtam neten :)

Itt van belőle egy kis gameplay videó, az első meccs a játékban.

vazar szólj hozzá

Koponya Koponya

Koponya Hunter 1 hozzászólás

Gameplay: Tyrian 2000

Gondoltam megmutatom nektek ezt a játékot, ez a kedvencem shot em upok közül. Időközben ráadásul freeware is lett, itt le tudjátok tölteni LINK.

Ha van rá igény, csinálhatok hozzá végigjátszást is vagy valami összefoglalószerűséget.

vazar szólj hozzá

Afféle sajtótájákoztató szerű bejegyzés

Tisztelt Blogolvasók és YeshNo Live adás nézők!

Mint azt már sokan megláttátok a részünkről elkövettünk egy óriási nagy hibát a múltkori interjúban. Ez a hiba okot adott egyes provokátoroknak, hogy ezt a bakit kihasználva megpróbáljanak Benneteket elterelni a blogról, és egyfajta háborús hangulatot teremteni.

A fent nevezett provokátor -aki szintén nicknéven, valódi nevét fel nem vállalva tette meg azt, amit megtett - nem ismeri sajnos Visort. Mint tudjátok Visornak nagyon nehéz a helyzete, az a legkisebb problémája, hogy a kocka bátyja nem hagyja érvényesülni, és velünk dolgozni. Ha ez lenne az életben a legnagyobb rossz, hálát adnék az Istennek.  Ezekről a részekről nem kívánok nyilatkozni, Visor személyiségi jogaira hivatkozva. De sajnos nem. Sok problémája volt a héten, ami rajtuk csattant sajnos.

Belátjuk, hibáztunk. Ezt a hibát helyre szeretnénk hozni úgy, hogy egy normális hangvételű interjúra lehetőséget adunk a GMST csapatnak, melyben egy kérdező, és lehetőleg egy válaszoló lesz, hasonlóan a BlackSheep interjúhoz. A fent említett műsornak semmi köze nem volt az interjú szigorú szabályokhoz kötött műfajához.

A fent említett provokátor videóját kikérjük magunknak, mi nem akartunk senkit sem megsérteni, és a sérelmet szenvedett felekkel szerettük volna rendezni a nézeteltéréseket a nyilvánosság bevonása nélkül. De sajnos ilyen a bulvármédia is, aki ha látja a botrány, a balhé - és ezzel arányosan az ő nézettségének a növekedését, azonnal lecsap, és egy véleménykifejtős videót készít, ami minőségre is hagy kívánni valót maga után. Ahelyett, hogy velünk ezt megbeszélné, aljas módon hátbatámadja a blogunkat, azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy bennünket lejárasson.

Mi, mint videósok tudjuk azt, mennyi vesződséggel jár egy ilyen mű elkészítése. Egy több vendégszereplős videóban a hangsávok összeillesztése is eléggé bíbelődős munka, nem beszélve a közös zenei projektekről, amiket együtt megbeszélünk, és egymás hibáit kijavítjuk. Egy igényes hangszerelés is legalább annyi időt vesz igénybe, mint egy igényes videó.

Szóval a fent említett provokátorral szeretnénk beszélni, megkérdezni miért is csinálta ezt a videót.

A GMST csapatától elnézést kérünk, és szeretnénk egy újabb, normális hangvételű interjút csinálni, amennyiben van erre lehetőség.

Tőletek nézőktől pedig elnézést szeretnénk kérni ezért a bakiért, ami bárkivel megeshetett volna, reméljük nem csalódtok bennünk, felesleges, mivel mi is emberek vagyunk, nem vagyunk tökéletesek, ahogyan ez a világ sem az.

Minden jót kíván a No. csapat nevében:

Laczfy87

laczfy87 7 hozzászólás

Repülő gomba

Este unatkoztam

vazar szólj hozzá
süti beállítások módosítása