No.

Afféle sajtótájákoztató szerű bejegyzés

Tisztelt Blogolvasók és YeshNo Live adás nézők!

Mint azt már sokan megláttátok a részünkről elkövettünk egy óriási nagy hibát a múltkori interjúban. Ez a hiba okot adott egyes provokátoroknak, hogy ezt a bakit kihasználva megpróbáljanak Benneteket elterelni a blogról, és egyfajta háborús hangulatot teremteni.

A fent nevezett provokátor -aki szintén nicknéven, valódi nevét fel nem vállalva tette meg azt, amit megtett - nem ismeri sajnos Visort. Mint tudjátok Visornak nagyon nehéz a helyzete, az a legkisebb problémája, hogy a kocka bátyja nem hagyja érvényesülni, és velünk dolgozni. Ha ez lenne az életben a legnagyobb rossz, hálát adnék az Istennek.  Ezekről a részekről nem kívánok nyilatkozni, Visor személyiségi jogaira hivatkozva. De sajnos nem. Sok problémája volt a héten, ami rajtuk csattant sajnos.

Belátjuk, hibáztunk. Ezt a hibát helyre szeretnénk hozni úgy, hogy egy normális hangvételű interjúra lehetőséget adunk a GMST csapatnak, melyben egy kérdező, és lehetőleg egy válaszoló lesz, hasonlóan a BlackSheep interjúhoz. A fent említett műsornak semmi köze nem volt az interjú szigorú szabályokhoz kötött műfajához.

A fent említett provokátor videóját kikérjük magunknak, mi nem akartunk senkit sem megsérteni, és a sérelmet szenvedett felekkel szerettük volna rendezni a nézeteltéréseket a nyilvánosság bevonása nélkül. De sajnos ilyen a bulvármédia is, aki ha látja a botrány, a balhé - és ezzel arányosan az ő nézettségének a növekedését, azonnal lecsap, és egy véleménykifejtős videót készít, ami minőségre is hagy kívánni valót maga után. Ahelyett, hogy velünk ezt megbeszélné, aljas módon hátbatámadja a blogunkat, azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy bennünket lejárasson.

Mi, mint videósok tudjuk azt, mennyi vesződséggel jár egy ilyen mű elkészítése. Egy több vendégszereplős videóban a hangsávok összeillesztése is eléggé bíbelődős munka, nem beszélve a közös zenei projektekről, amiket együtt megbeszélünk, és egymás hibáit kijavítjuk. Egy igényes hangszerelés is legalább annyi időt vesz igénybe, mint egy igényes videó.

Szóval a fent említett provokátorral szeretnénk beszélni, megkérdezni miért is csinálta ezt a videót.

A GMST csapatától elnézést kérünk, és szeretnénk egy újabb, normális hangvételű interjút csinálni, amennyiben van erre lehetőség.

Tőletek nézőktől pedig elnézést szeretnénk kérni ezért a bakiért, ami bárkivel megeshetett volna, reméljük nem csalódtok bennünk, felesleges, mivel mi is emberek vagyunk, nem vagyunk tökéletesek, ahogyan ez a világ sem az.

Minden jót kíván a No. csapat nevében:

Laczfy87

laczfy87 7 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://yeshno.blog.hu/api/trackback/id/tr301517860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Navajonki 2009.11.11. 15:27:55

Remélem ez helyreállítja a békét Középföldén :P

Osivis (törölt) 2009.11.11. 15:37:10

Micsoda mocskos aljas..(nem folytatom,mert csúnya lenne) az ilyen..
Az ilyeneket bedobnám egy gödörbe és hagynám őket éhenveszni..Ennél nagyobb mocsokságot nem lehet csinálni (szerintem legalábbis).

MediEvil 2009.11.11. 18:19:02

Itt is egy baki: Nem GMTS hanem GMST. Amúgy még megbeszéljük hogy legyen új interjú, lehetőleg normális.

by:MediEvil

TMartin3000 (törölt) · http://www.youtube.com/user/TMartin3000 2009.11.11. 18:20:08

@MediEvil: Éppen most akartam kijavítani XD

vazar · http://yeshno.blog.hu 2009.11.11. 18:25:35

@MediEvil: Bocsi érte, de gondolom csak typo mert L sem úgy gondolja, hogy Garry's Mod Titkai Sötét :D

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2009.11.11. 18:29:10

@MediEvil: Bocsi érte tényleg, csak egyetem után írtam fáradtan, és nem figyeltem oda minden részletre, de már a kollégák kijavították. :)

Fikaman · http://fikaman.blog.hu/ 2009.11.11. 21:02:12

Én nem akartam senkit senki ellen fordítani, csak a bunkóságra szerettem volna felhívni a figyelmet
süti beállítások módosítása