No.

Fejlemények :)

Videófelvevő:

A Fraps továbbra se működik, csak képeket csinál a játékból... Valószínűleg a Snagit 9 lesz az a pogram, amire áttérek, de bizonyos beállításokat még finomítani kell rajta. Ha Visor felmászik Skype-ra, akkor sztem azt is meg tudjuk végre oldani.

Mikrofon:

Valószínűleg my hangkártya suk, ezért nem működik a mikrofon sem. Képzeljétek, a windows alap hangfelvevője felveszi a hangom!!!! Aztán véletlenül jöttem rá, hogy egy videófelvevő program is reagál a hangomra és el is menti. Ideiglenesen így a hangrögzítés problémája meg van oldva, viszont skype-on beszélni továbbra se tudok. Egyébként a Vegas se veszi a hangom. Viszont akkot lehet, hogy össze tudok hozni egy játékbemutatót annak a programnak a segítságável.

+Hála TMartin3000-nek és Laczfy87-nek, 2 hét múlva szombaton valószínűleg egy USB-s hangkártya boldog tulajdonosa leszek. Ha azzal se fog menni normálisan a mikrofon, akkor vmi nagyon suk... De elvileg működnie kellene, hiszen mint ahogy már kiderült, a mikrofonom működik.

Othala szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://yeshno.blog.hu/api/trackback/id/tr771344420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása