No.

YeshNo L-i-V-e (2012. 01. 27)

Az adás szereplői: V, L, C, OC és prodigy

Az adás tartalma:

  • V zajszűrési beállításait a Skype nem szerette, és nálunk azt jelezte ki, hogy hibás a hangkártyája, így kidobálta a konferenciából. Gondoltunk az Ubuntu és a Windows inkonzisztenciájára, de végül nem ez volt a hiba oka, hanem V zajszűrési beállításait nem kamálta a program. Erre elment 6 perc. :D
  • Majd beszámoltunk a hetünkről, illetve a Liveokat (L-i-V-e és L-ombat) ért változásokról
  • Ezután a tv2 technikai hibáiról beszéltünk
  • Majd következett a tv2 hírferdítése az oktatási kiállításról
  • Ezután következett a Klubrádió, és annak 2012. február 29-i megszűnése. Megnéztük a rádióért folytatott tüntetést, majd ezután Bolgár György botrányosra sikeredett beszélgetését egy svéd állampolgárságú budapesti lakossal. Végül Havas Henrik beszélgetését hallgattuk meg az Ötös című műsor egyik számából, melyet a L'art Pour L'art társulattal készített. A felvételért köszönet BenyoBoy-nak!
  • Az új felsőoktatási keretszámokról Hoffmann Rózsával készült Mokka interjút néztük meg. Mivel a tv2 rendszere kétszer megakadt, azt is konstatáltuk, hogy van ráció abban, hogy rossz az informatikai infrastruktúra ott.
  • Az adás befejező részében "Gyurcsány Ferenc" és "Havas Henrik", alias L fejtette ki véleményét az adásról és a változásokról

Az adás felvétele a "tovább" gomb megnyomása után tekinthető meg!

 

 

laczfy87 szólj hozzá
Címkék: adás

A bejegyzés trackback címe:

https://yeshno.blog.hu/api/trackback/id/tr333907968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása