No.

Live adás felvétel

Sziasztok!

Sajnos a Live adás felvétele mint olyan elveszett, hála annak, hogy a Livestream.com szolgáltató nem volt hajlandó kimenteni. Ezért a következő dolgot határoztam el (és ezt a többieknek is mondom):

Rögzítem fájlba .flv kiterjesztéssel az adást a helyi számítógépemen Adobe Flash Encoderrel, és blip.tv-re feltöltöm. Az adást készítők közül akinek ez nincs meg töltse le, ingyen beszerezhető legális eszközökkel is. Bár igaz, hogy lassan tölti fel oda, de legalább fel lesz véve, és nem fog eltűnni. Ezért Killah-tól és az előző interjúalanytól DRM-től is elnézést kérek, bár erről nem én tehetek, mert a felvételt elindítottam időben. Viszont ezek után könyörtelenül rögzítve lesz minden. :)

Más. Blogunk tiszteletben tartja a kampánycsendet. Bár itt nem volt eddig még jellemző ilyesmi, de ki tudja, bármi megeshet.

Ezért, ha valaki akár chatboxban, akár kommentben politikai tartalmú és erre akár burkoltan is célzó üzenetet ír, vasárnap este 7 óráig (urnazárásig) bannoljuk mind chatről, mind a blogról (a gyengébbek kedvéért: bármilyen politikai érzületű legyen az egyén (balos vagy jobbos), a moderáció nem emócionális alapon történik).

laczfy87 4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://yeshno.blog.hu/api/trackback/id/tr781909021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2010.04.10. 10:55:19

Javasolok egy ismétlést, miután lementek a többiek. Hogy legyen meg azért a "miénk" is. :)

Fikaman · http://fikaman.blog.hu/ 2010.04.11. 13:52:42

Én meg javaslom ennek a bejegyzésnek a módosítását/újragondolását, mert egy kicsit "szélsőségesnek" tűnhet.
"Ahogy nem úgy gondolkodunk ahogy mi, azt bannolni kell!" Ezzel nem is lenne gond, mert ha kickelitek, és ha visszajön, és ha ezt jópárszor eljátsza az illető, akkor természetesen mehet a ban. Csak nehogy az legyen, hogy valaki az egyik oldalon áll, valaki a másikon, és vita közben az egyiket bannolják egyszerre, a másikat pedig nem, mert így megbélyegezhetik a blogot.
De biztosan bannolni fognak most a blogról, mert elmondtam a bejegyzésről az elgondolásomat, illetve azt, hogy hogyan lehetne ezt egy kicsit "szépíteni".

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2010.04.11. 18:23:59

@Fikaman: Félreértetted ahogy látom. Értelmezem akkor: "Ezért, ha valaki akár chatboxban, akár kommentben politikai tartalmú és erre akár burkoltan is célzó üzenetet ír, vasárnap este 7 óráig (urnazárásig) bannoljuk mind chatről, mind a blogról." Ez vonatkozik mind bal, mind jobb oldalra, csak te fogtad fel provokatívan az egészet, és ez szerintem a többiek számára érthető és világos volt, mert rajtad kívül nem írt senki. Egy rohadt szóval nem mondta senki azt, hogyha valaki másként gondolkodik bannolva lesz (továbbá NINCS IS ÍRVA!!!). Aki politikai tartalmú üzenetet ír az lesz bannolva a kampánycsend miatt. Tehát lehet ez az illető bármilyen érzületű egyén (balos vagy jobbos). Javaslom, mielőtt kommentálsz valamit olvasd el előtte párszor, értelmezd, és ha találsz kivetnivalót akkor írj véleményt, mert így elkerülhetőek ezek a felesleges kommentárok.
süti beállítások módosítása