No.

Napi fail

1.Fraps fail:

Tegnap reggel fel akartam venni a Secret Files 2 végigjátszását. Belementem a játékba, lenyomtam az F9-et, de nem történt semmi. Kiléptem a játékból, meg akartam nyitni a fraps-et, de nem reagált... Újraindítottam a gépet, megismételtem az előbbi mozdulatokat + semmi... egyszerűen kifagy felvételnél. Kipróbáltam újabb verziót, az meg leáll pár perc múlva... Nem limitált, egyszerűen az is kifagy. Kipróbáltam régebbi verziót, a veszi fel szépen a videót, csak mikor leállitom a felvételt, szintén kifagy. WTD? Újratelepítettem a windowst, de képzeljétek, így se működik a fraps egyik verziója sem? Ezmiez???? Megolás: át kell térnem másik felvevő programra. Ami asszem működne, az a Game Cam nevű program, de az sajnos nem vesz hangot, mert nincs regisztrálva... Aki tudna linkelni egy új + működő + nem limitált veziót, annak nagyon megköszönném a segítséget. Szóba jöhet még a  Growler Cam is, de azt egyelőre nem tudom hogyan kell használni.

2.Mikrofon fail:

A windows újratelepítésével több károm lett mint hasznom. Ugynis sikerült elérnem, hogy a mikrofonom se működjön... Még régebben írtam, hogy nem működik a mikrofonom + veszek új headsetet. Akkor az volt a probléma, hogy a gépem hátuljában levő mikrofon bemenet feladta a szolgálatot. Mivel a gépház elején is van egy, ezért azt használtam. Sajnos most az újratelepítés után az a bemenet sem működik... Megoldás: 1-2 óra múlva átmászok a közeli üzletbe, és megnézem, hogy kapható-e náluk USB-s mikrofon. Ha nem, akkor lehet, hogy veszek egy hangfalat, amin van mikrofon bemenetel; majd még ezt eldöntöm. Egyébként a beállításokkal tuti nincs gond, jópáran százszor átneztük + drivert is frissítettem, szóval maradt magyarázatnak a csatlakozó fail.

3.Interjú fail:

Mivel nem működik a mikrofonom, ezért elmaradt az interjú, szóval nem maradtatok le semmiről sem... Ha ma 5 előtt nem tudom megoldani a mikrofon problémát, akkor határozatlan időre el kell halasztani a videózást is, meg az interjút is. Ha sikerül szereznem működő mikrofont, akkor az interjút megtekintketitek ma 5-kor. Remélem, hogy összejön minden.

Észerevételeket, ötleteket, tippeket várok, mert így most teljesen meg vagyok bénítva videózás terén. Nagyon sajnálom a fraps-et, mert kezdetektől fogva azt használtam és semmi gond nem volt vele...

Edit: Voltam üzletben, 1 db USB-s headset volt ott, az is 34 euróért, azt meg inkább nem vettem meg. Hazajöttem, megnéztem neten egy szlovák üzletet, és ott még drágábbak voltak az USB-s headsetek. USB-s mikrofont egyik helyen sem találtam. Ha vki tud szerezni USB-s mikrofont, az nagyon jó lenne. Budapesti üzletet ajánjatok főleg, mert szoktam oda járni. Interjú + videózás határozatlan időre elhalasztva...

Othala 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://yeshno.blog.hu/api/trackback/id/tr551339675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2009.08.26. 13:42:56

A Gamecam ügyében lehet, hogy tudok segíteni.

IceCube 2009.08.27. 15:11:44

Nekem van egy 3,5mm-s jack-ről átalakító usb-re.. Gondolom lehet üzletben is kapni egy párszáz forintért..
süti beállítások módosítása