No.

Valami

A cím V fetrengését kívánja előidézni. Amúgy ez a poszt arról szól hogy visszatértem szellemileg és lelkileg feltöltődve, lezártam a kommentálást a Kérdezz-Felelek videómnál,  lelkileg voltam alul és felül is, de jó volt látni azt, ha valaki belátja hogy rossz döntést hozott és megpróbálja helyrehozni azt, vagy ha nem is tudja már azért a másikkal jóban szeretne lenni.

De nem is szeretnék ide komoly dolgokat írni, szóval most van nézni valóm (59 videó), majd ha lesz egy fölös délutánom megnézem mindet. De a CrazyBust nem hagyhattam ki, igen ez egy valós játék, volt alkalmam kipróbálni az "OST" megvan a gépemen és eléggé erotikus a hangzása, próbáljátok ki. :D

A játékbemutatózás egy picit szünetelni fog, a többi sorozat (pl. Baromkodás Forever, Blogelemzés) nem, csak azért van ez mert időm nincs rá sajnos. Az előbb említett két sorozathoz kevesebb munka kell. Meg persze ki tudja, hogy szerkesztőtársaim közül kinél leszek vendégszereplő... :)

laczfy87 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://yeshno.blog.hu/api/trackback/id/tr71281833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása