No.

Spy & Pyro(ez kész xD)

Koponya Hunter szólj hozzá

Spy & Pyro(ez kész xD)

Koponya Hunter 5 hozzászólás

Szerintem - V&E: Lamisil Ásóka reklám

Na még egy. XD

V szólj hozzá

Szerintem - V&E: Maggi Omlós Fortélyok Csirkesült alap reklám

Visor + Effecta + OMLÓSZ = ez a videó!

V szólj hozzá

Effecta: 300 szinkronparódia

Effecta barátunk sajnos törölte a múltkori posztot, de én szives engedelmével visszatenném ezt a zseniális szinkronparódiát, melyet a 300 című filmről készített.

laczfy87 szólj hozzá

Reactor váró live

A Reactor interjúból végül Reactor váró live adás lett, mivel az interjúalany minden előzetes értesítés nélkül nem jelent meg a műsorban. Ezért nem akarom őt bántani, biztos önhibáján kívül nem tudott jelen lenni köztünk. Végre egybe le tudtam adni a műsort, ezért a felvétel is egy fájlban van. Ha esetleg Reactor is bevállalja, egy pótinterjú lehetőségét felkínáljuk márciusban (március 5. 12. 19.) vagy akár később is lehet róla szó. Az időpont továbbra is 18:00 vagy 19:00.

http://www.ustream.tv/recorded/4844567

laczfy87 szólj hozzá
Címkék: adás

L helyzet, és bejelentés

Sziasztok emberek!

Először is azt szeretném mondani, hogy a kérdezz-felelek letölthető mp3 formátumban lesz elérhető itt a blogon.

Miért is?

Azért, mert 600 oldalnyi (és még a többi) anyagot kell elolvasnom előadáshoz illetve szemináriumhoz, ugyanis komolyan veszem már ezt a félévet. Ezért a videókészítést ismét felfüggesztem, de lehet hogy be is szüntetem, és csak a blogon fogom folytatni tevékenységemet. Nem szeretnék olyan üzeneteket kapni, hogy "mér hagyod abba, foJtasd". Nekik üzenem, hogy eleget mérlegeltem a döntésemet, és ez sokkal fontosabb, mivel remélhetőleg ez fog anyagi megélhetést biztosítani, míg a videózás nem. Nyugodjon meg mindenki, a blogon a live adásokat folytatom, és írkálok cikkeket is, csak a videókészítés eléggé időigényes dolog, míg az utóbbiak annyira nem, és a liveozás ad elég rutint a minor szakon végzendő jövendőbeli gyakorlati feladataimhoz is. Annak idején megmondtam mikor kezdtem videózni, hogy akkor felfüggesztem, vagy egy időre beszüntetem ha úgy látom, hogy a tanulás/munka rovására mehet ez a dolog.

Szóval kérek mindenkit értse meg (és a blog olvasói elég okosak, ezért megértik ;) ).

Minden jókat és pénteken 18:00-tól Reactor interjú velem és Visorral (előtte persze zene 16:30-tól és Shizuka mix 17:00-tól). :) (Azaz: Visor, csináljál mixet. XD - V)

laczfy87 1 hozzászólás

Szerintem: Canesten 2-in-1

Dupla reklám. Egyik legjobb videóm lett, valószínűleg "hazataláltam"... :)

 

V 4 hozzászólás

Hülyeség csokor: Alien vs Predator 3 Parody + Killah Máriózik

 


Koponya Hunter szólj hozzá

Szerintem: Maggi húsvarázskocka

Új Szerintem! :) Hamarosan - ma, holnap? - jön a Canestenes!

V 1 hozzászólás
süti beállítások módosítása