No.

Designváltás

Sikerült átalakítani egy picit a YeshNo blog külsejét, hála egy igen hasznos kis sablonnak. Mint láthatjátok felül, 5 menüpontot hoztunk létre, ezáltal jobban áttekinthető az egész oldal. Viszont a menüpontok kitötése (pontosabban a "Videók" és "Írások") elég hosszú időt vesz igénybe. A többieket kérem, aki tud segítsen be kilinkelgetni ebbe a két posztba a videókat és az írásokat, illetve a már kilinkelt posztot a "Megjelenítés" panelnél a szerkesztőablakon belül "Oldalak"-ra állítani. Segítségeteket előre is köszönöm!

Aki friss videót tesz ki az úgy csinálja, hogy a "Megjelenítés"-hez az "Oldalak"-at állítja be, és a "Videók" menüpont alatt található bejegyzést szerkesztve a linkjét bemásolja oda (az általa készített poszt linkjét). Az írásoknál is ugyanez a helyzet.

Reméljük az új külső elnyeri mindenki tetszését!

laczfy87 12 hozzászólás

Még több mix!

Népem!
Sikerült a BestFM-mel lepaktálnom. Eszerint ezentúl hétfőnként (ma még NEM) 20-22 között két óra (előre felvett) mixet hallgathattok!  Nekik jó, mert van adás, nekem jó, mert tudok többet mixelni, nektek is jó lehet, ha érdeklődtök a mixek iránt! És nem, nem az előző csütörtöki livemixet fogom lejátszatni. :) És elintézek egy playert ide is :)
Tehát: 05. 10-től, 20-22, Hagane Shizuka Mental Mixtones @ BestFM! Tartsatok majd velem! :)

Szerk.: Az első mixben még Visor néven megyek a spotokban, ezért elnézést kérek... :) Illetve kiraktam a BestFM-et a linkek közé.
Még valami. Kérésre a mix UTÁN kirakhatom a linket majd, ha van rá igény! ;)

V 2 hozzászólás
süti beállítások módosítása