No.

Live adás felvétel

Sziasztok!

Sajnos a Live adás felvétele mint olyan elveszett, hála annak, hogy a Livestream.com szolgáltató nem volt hajlandó kimenteni. Ezért a következő dolgot határoztam el (és ezt a többieknek is mondom):

Rögzítem fájlba .flv kiterjesztéssel az adást a helyi számítógépemen Adobe Flash Encoderrel, és blip.tv-re feltöltöm. Az adást készítők közül akinek ez nincs meg töltse le, ingyen beszerezhető legális eszközökkel is. Bár igaz, hogy lassan tölti fel oda, de legalább fel lesz véve, és nem fog eltűnni. Ezért Killah-tól és az előző interjúalanytól DRM-től is elnézést kérek, bár erről nem én tehetek, mert a felvételt elindítottam időben. Viszont ezek után könyörtelenül rögzítve lesz minden. :)

Más. Blogunk tiszteletben tartja a kampánycsendet. Bár itt nem volt eddig még jellemző ilyesmi, de ki tudja, bármi megeshet.

Ezért, ha valaki akár chatboxban, akár kommentben politikai tartalmú és erre akár burkoltan is célzó üzenetet ír, vasárnap este 7 óráig (urnazárásig) bannoljuk mind chatről, mind a blogról (a gyengébbek kedvéért: bármilyen politikai érzületű legyen az egyén (balos vagy jobbos), a moderáció nem emócionális alapon történik).

laczfy87 4 hozzászólás

Adásról egy-két okosság

Nem akarom elvenni a helyet Vazarék elől, de egy-két infót megosztanék a következő live adással kapcsolatban:

Mivel sokatoknak tetszettek ezek a "zenék", amik mentek április elsején 17 és 19 óra között, úgy határoztam, hogy ez heti rendszerességgel lesz, csak fél óra időtartamban. Így a következőképpen néz ki az adásrend ezen a héten pénteken:

16:00 Zene (normál)
16:30 LOL zene
17:00 Mix (most kivételesen 2 Laoels=L mix)
19:00 Effecta interjú (remélem felveszi livestream rendesen)
20:00 Random hülyeség
Ezután elvileg befejezzük Vazarral a Mario Challenget.

Előfordulhat az is, hogy amikor én csinálom az adást és Effecta átveszi,  s véletlenül olyankorra esik, amikor még szól zene, ne foglalkozzon vele senki. Meg azzal se, hogy Random Hülyeség ideje alatt visszaveszem a képet. Ez természetesen nem a pénteki adásra vonatkozik, az 100%-ban tőlem jön, hanem a jövő hetire.

És most tessék megnézni az előző posztban lévő alkotásokat. :D
 

laczfy87 1 hozzászólás

Vazar vs. Martin - Outrunners

Már egy jó ideje terveztük, hogy csinálunk egy újabb közös videót, íme itt van.

Szereplők:
Martin - felső képernyő
Vazar - alsó képernyő

Jó szórakozást!

vazar szólj hozzá

Koponya és Martin 1/5 Húsvétot Kivánok

Koponya Hunter szólj hozzá

BOARD JAMES: Deadly Danger Dungeon

vazar szólj hozzá
süti beállítások módosítása