No.

Unatkozom, tehát zenélni (is) próbálok.

No igen. A Disrespected EP óta kicsit eltűntem zeneileg. De nem hagytam abba, mostanában önállóan is próbálkozok - ezzel elhanyagolva szegény L-t XD - tehát jöjjön három demó, amiken mostanában dolgoztam/dolgozok.

Elsőként itt van a Humanoid. Ezt tegnapelőtt szültem meg koncepció formájában. Kicsit sötétebb hangulatot kívántam mind hangzás, mind a dallam terén elérni. Sikerült. De inkább beszéljen a demó helyettem:


Másodikként jöjjön ismét egy Steven Goldberg álneves projekt, a Humanoid bátyja, az Insectoid. Ezt kicsit jobb hangulatúra terveztem, de így is benne maradt az a bizonyos V féle sounding. Ezt már befejeztem, és csütörtökön debütált az IB-R livemixben.

Harmadikként pedig egy hardstyle-szerűség, amit Robot 88 - NoV8 motiváció, ezt nem tervezem megjelentetni onlájn :)) - projekt alatt raktam össze, a címe... Destroy. Na akkor milyen lehet?

Hogy ki lesznek ezek-e adva a kezeim közül? Lehetséges...

V 2 hozzászólás

Reklámgyilkos tripla + Killah KF + Super Mario Bros 3 Challenge végigjátszás - World1

Klikk ide, meg ide, meg ide is.

Hogy ne bújtassam el Visor remek műveit, ebbe a bejegyzésbe nyomom a KF új részét, kédéseket még mindig várok! Jah és görgess még lejjebb :D (gratulálok, u r viner - V XD)

Én meg hogy ne bújtassam el mindkettőjük remekművét, ide másolom be :) (<-- Ezt meg Vazar írta ide. Idióták, ne ide írjatok már mindent baszki XD!!! - V)

V 1 hozzászólás

Update

Hogy ne foglaljam a helyet DRM-O videója elől, gyors leszek: ma készül egy Netplay Cleetussal, holnap egy Martinnal, csütörtökön Yeshno Live, és aki ügyes, megtalálja a livemixem egy másik oldalon, remélhetőleg ma vagy holnap egy random végigröhögős videó egy ismerősömmel, Aladdin végigjátszás felvéve, Sonic Adventure 7 végigjátszás hamarosan, új Retrocraze néhány napon belül, Super Mario 3 Special végigjátszás hamarosan. Kösz a figyelmet.

(Lesz adás nélkülem is, mármint interjú. - L) (Igen, rábeszéltük! - V)

V 7 hozzászólás
süti beállítások módosítása