No.

GMOD 1.Rész

Koponya Hunter 1 hozzászólás

GMOD Intro

(Túl nagy. Javasolhatom a kisebb méretű embedelést? Illetve, hogy valamit talán hozzá is fűzz a dolgaidhoz? - V)(Én is csatlakozom, utoljára javítottam ki a forráskódban a méretezést. - L)

Koponya Hunter szólj hozzá

Teletapi live

Mégis fentvan, inda nem törölte le szerencsére.

(Vazar, hidd el, hogy felülírta, azon a néven ami fent van (Teletapi) a Super Mario Challange adás található, illetve a Super Mario Challange néven is ugyanaz az adás van. Az adminisztrátor, aki végezte a kimentést elég rendesen elszúrta, sajnos. Ha nem hiszed el, nézd meg mindkettőt a profilodon. - L).
(Miért nem töltöttem le bassza meg... - V)

vazar szólj hozzá

asd Live

 

 

 

 

 

Koponya Hunter szólj hozzá

Projekt 1

Koponya Hunter szólj hozzá

Korponai interjú+az utána következő Random hülyeség adás+infók a következő adásokról

A Korponai interjú itt, míg az azt követő random hülyeség adás itt hallgatható meg.

Adástervek:

2010, április 1. Bolondok napi adás érdekes zenei műsorral (Madam X-Otictól Wotringen át az összes netceleb rapper hülyegyerekig, kiknek műalkotásai adják az aznapi játszási lista alapanyagát)+elkezdjük a No. blog tagjainak meginterjúvolását. (Ezt az ötletet én vetettem fel. - V) Aki ezt lebonyolítja, mint "külsős" személy Effecta lesz. Első alanyunk a magyar ABC szerint haladva DRM lesz. Egyébként szolgáltatóváltás történt stream ügyileg, átállunk mi is a livestream.com szolgáltatóra, eddig azért nem váltottunk, mert azt hittem, hogy olyan rossz mint másfél évvel ezelőtt, de lám nagyon sokat fejlődtek nagyon jó irányba, a Teletubbies streamek is onnét mennek majd. (Ami talán holnap este lesz hétkor? ;) - V)

Ja, és ma este menjetek el megnézni a Hair előadást (holnap is)! :)

laczfy87 szólj hozzá

Megszűnt a Nintendo Collection sorozat

Igen, a hír igaz. Megszűnt a Nintendo Collection sorozat. Az oka roppant egyszerű: időhiány. Ráadásul nekem nagyon sokáig tart ezeket a játékokat végigvinni, ezért sem jöttek olyan gyakran a videók, így jobbnak láttam a sorozatot megszüntetni. A Baromkodás Forever és Véleménykifejtés névre elkeresztelt sorozatom folytatódik továbbra is, az utóbbiban az egyik általam "kedvelt" zeneszám szövegét próbálom elemezni majd nemsokára.

laczfy87 szólj hozzá
süti beállítások módosítása