No.

Left 4 Dead No Mercy 3/5

Koponya Hunter 1 hozzászólás

Left 4 Dead No Mercy 2/5

Koponya Hunter szólj hozzá

Ötletbörze verzió 1.

Ez mondhatni egy nyílt ötletbörzeszerűség lesz, amit én itt hirtelenjében leírok, de remélhetőleg olyan reflexiókat fog kiváltani Belőled, Kedves Olvasóm, hogy billentyűzetet ragadva hozzászólj ehhez a poszthoz, amit remélhetőleg nem feleslegesen karcolok virtuálisan az Internet falára.

Először is. Nagyon valószínűnek tűnik, hogy a csapat, amely már így is nyolctagú, újabb taggal fog bővülni. Még az a szerencse, hogy nem egy szerkesztőségben dolgozunk, mert akkor már nem valószínű, hogy el tudnánk férni. No igen, valakinek kevesebbet kellene ennie, ugye-ugye, Vazar barátom? Nos, nevet még nem mondok, mert hárman nem bólintottak rá a csapatból, és előre nem kívánok bejelenteni fals híreket. Vazar, Effecta és Laczfy voksa kérdéses még, ebből az egyik folyton evett, a második szó szerint ürüléket helyezett a kérdéses kérdés küszöbére. Majd kedves Koponyát kérem kilapátolásra. De elég az alliterációs allgemeinungból. Tovább lépek a második számú ötletemre. Nos, mivel sokunk (de nem mindannyian!) videókra is fajul, fajtalankodik, vagy fuxol (kettő kérésre kihúzható!), lenne egy javaslatom. Kedves Kollégáim. Mi lenne, ha néha-néha nyújtanátok be írásos bemutatókat is? Először is ezzel nem kell annyit dolgozni (Othi, te őrültél meg tegnap a videó el nem készítésétől, ugye.), másrészt írásban is lehet szórakoztató médiumot produkálni. Mit szólnátok ehhez? Harmadik számú javaslat, amit viszont egyetlen, szeretett hölgy videóskollégánk vetett fel, miután tangabugyit rakott a Rossz PC Juniorok oldalára is: feltehetőleg itt is evolválni fog az oldal kinézete. Lehet, de még nem biztos! Szóval lehetséges, hogy a YeshNo. új kinézetet fog kapni nemsokára. Negyedik számú ötletem azoknak szól, akik művelnek kérdezz-feleleket és még nem fejezték be. Mi lenne, ha ezt is megoldanánk írásban (is, mert videóban is meglesz szerintem mindenkinek... bár a kedves Főszerkesztő Úr is tartozik 394 kérdés megválaszolásával!) és zárójelezve, félkövéren kiemelve én bele-beleírnék valamit? Mintha egy tényleges újság Csevegő rovata lenne. Szerintem érdekes lenne a megvalósítása, de hát egyedül nem fogok ítélkezni! Ötödik, egyben utolsó gondolatom következik, ami valamennyire kapcsolódik a kettes ötlethez. Reflexió az éppen játszott játékokról írásban. Péládul Effecta mostanában gyakran gyak' mondjuk az Assassin's Creed második részében. (Vagy már nem, nem látok oda.) Ez szerintem biztosan le lesz szavazva, de gondoltam, felvetem ezt az ötletet is.

Várom a reakciótokat. Mert nem magunkért csináljuk. Értetek. Nézőkért. Olvasókért. És csak és kizárólag szórakozásból.

Tisztelettel és most visszamentem szociológiát írni,
Visor
 

V 2 hozzászólás

Madam X-otik - Visor

vazar 2 hozzászólás

Left 4 Dead No Mercy 1/5

Koponya Hunter szólj hozzá

Koponya Studio Intro

Koponya Hunter 5 hozzászólás

Pendrive tipp: Patriot Xporter XT Boost 8GB

Srácok. Most vettem egy Patriot Xporter XT Boost 8 gigabyte-os pendrive-ot. Ez a cég memóriákra szakosodott, szóval a pendriveok is a hatáskörükbe tartoznak. Íme róla egy kép:
Jó, nem harminckét gigás, de nem akartam valami seggnagy képet berakni. XD!
Összehasonlításképp: A Kingston DataTraveler 2.0 PMAP 4 GB-s pendrive-om új korában max. 6100 KB/s-al másolt. Ez csuklóból stabilan hozza a 13000 KB/s-ot. Mostanában már "csak" 4000 KB/s-el tud a Kingston írni, és valószínűleg a Patriot is le fog lassulni 10 MB/s-re... de még így is 2,5x gyorsabb. Most még 3x gyorsabb. Hihetetlen. Én 6350 forintért vettem újan... ha valakinek pendrivera lenne szüksége, és kicsit többet áldozna rá, jobb minőséget és nagyobb sebességet fog kapni!
Szóval egy szóval: javaslom!



Offtopic: ma is letudtam egy vizsgát, kb. nulla tanulással négyes lett. LOL <_< XD!
Offtopic 2: Nemcopyz accountját feltörték YouTube-on, mert "ártott a magyarságnak" - wtf?

V szólj hozzá

YTPMV - WRONG in the dark

Ez még szeptemberben készült...

V 1 hozzászólás

Vizsgavicc PTE-FEEK módra...

Vizsgavicc...

Ma mentem vizsgázni. A teremben nem is az vizsgáztatott és nem is abból. Portán kiderült, hogy elnézte az időpontot és most Pesten van. Elmentem a TO-ra, ott pedig kiderült, hogy nem is vizsgáztat és a beadandóra fog (feltehetőleg mindenkinek) ötöst adni.

Vizsgavicc #2

A két választhatót ugyanaz a tanárnő tartja nekem. Ma kaptam egy e-mailt... kiderült, hogy UGYANAZON A NAPON, UGYANABBAN A TEREMBEN ÉS UGYANAKKOR vizsgáztat a két választhatóból. LOL!

V 2 hozzászólás

Sherlock Holmes vs Jack The Ripper végigjátszás by Othala

Régebben készitettem egy videót, amiben közöltem, hogy végigjátszásokat fogok készíteni magyar szinkronnal. Tessék, el is készültem pár videóval :)

Othala szólj hozzá
süti beállítások módosítása