No.

Fejlesztések és változtatások

Üdvözlet!

Egy-két változtatás történt a blogon, illetve az élő adásokban is. Ezentúl a jobb oldali hasábban lesz kiírva mikor várható a következő show. Megkérném a többieket is, hogy oda írják majd ki, ha adni szeretnének.

A live showk is logikusabbak lesznek, lesz műsorterv és átláthatóbb szerkezetet kap az adás, de mindezek ellenére a műsor randomsága nem fog elveszni. A káromkodások és anyázások mellőzve lesznek, ezért is vettünk fel a blog tiltott kifejezések listájára csúnya szavakat, amiket ha leírtok kommentben a rendszer vagy kicenzúrázza, vagy nem is engedi megjelenni. A többieket kérném, hogy nézzék meg, és a Kommentek-Tiltott kifejezések pont alatt ha valami eszükbe jut, nyugodtan bővítsék ki a "szókincset".

A live show posztok alatt a kommenteket kikapcsoljuk, arra ott van a Xat-os chatablak. Továbbá a reklámokat és reklámlinkeket tartalmazó kommenteket törölni fogjuk kérdezés nélkül.

Reméljük ezek a fejlesztések/változtatások a blog fejlődését és a ti jobb szórakoztatásotokat idézik elő, hiszen ez a célunk.

laczfy87 6 hozzászólás

Boomshine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Boomshine a lusták flashjátéka: a játékos egyet klikkent, aztán hátra is dőlhet, és nézheti, hogy sikerült-e teljesíteni a pályát. A klikkelés egy néhány másodpercig tartó, kör alakú robbanást idéz elő, amibe jó esetben beleütköznek a játéktérben pattogó golyók. Ezek szintén felrobbannak, a detonációjuk újabb golyókat robbant fel, és így tovább – a cél a pályánként különböző golyólimit elérése. Ez a játék elején még nevetségesen egyszerű, ahhoz viszont autistának kell lenni, hogy az utolsó, tizenkettedik pályán kiszámoljuk, hogy pontosan hova célszerű klikkelni.

 

Közveszélyes munkakerülőről

vazar 9 hozzászólás
süti beállítások módosítása