No.

Gran Turismo 2 - MIT VEZETEK? ÉS HOGY???

Egy eredetileg 82 lóerős maximummal bíró kocsi hirtelen 1048 lóerősre erősödve, velem a kormány mögött elindul egy versenyen és végigér... de HOGY! D:
Véleményeknek örülnék. Aki szeretne hybridet építeni, annak is szívesen segítek! :)

V 1 hozzászólás

Valami

A cím V fetrengését kívánja előidézni. Amúgy ez a poszt arról szól hogy visszatértem szellemileg és lelkileg feltöltődve, lezártam a kommentálást a Kérdezz-Felelek videómnál,  lelkileg voltam alul és felül is, de jó volt látni azt, ha valaki belátja hogy rossz döntést hozott és megpróbálja helyrehozni azt, vagy ha nem is tudja már azért a másikkal jóban szeretne lenni.

De nem is szeretnék ide komoly dolgokat írni, szóval most van nézni valóm (59 videó), majd ha lesz egy fölös délutánom megnézem mindet. De a CrazyBust nem hagyhattam ki, igen ez egy valós játék, volt alkalmam kipróbálni az "OST" megvan a gépemen és eléggé erotikus a hangzása, próbáljátok ki. :D

A játékbemutatózás egy picit szünetelni fog, a többi sorozat (pl. Baromkodás Forever, Blogelemzés) nem, csak azért van ez mert időm nincs rá sajnos. Az előbb említett két sorozathoz kevesebb munka kell. Meg persze ki tudja, hogy szerkesztőtársaim közül kinél leszek vendégszereplő... :)

laczfy87 2 hozzászólás

Egy videóm 2007-ből: RNJ23: Bao Qing Tian

Elég régi. 

V szólj hozzá

Random Trackmania Nations Forever

Othala 6 hozzászólás

Interjúra random válasz

Haverokkal rengeteget röhögtünk rajta :D

 

vazar szólj hozzá
süti beállítások módosítása