No.

YeshNo L-i-V-e (2012. február 10.)

A műsorvezetők: V, OC és L

Az adás tartalma:

  • ameddig kevés néző volt, random rész
  • majd ezután beszélgettünk arról, hogy Puzsér Róbert lesz a Csillag Születik zsűritagja. Megnéztük pár alkotását a Reklámtörvényszék nevű sorozatából, amelyben poszthipnózist és fasizmust látott a reklámokban
  • következett a klubrádió, akinek az NMHH meghosszabbította ideiglenes frekvenciaengedélyét a budapesti FM 95.3 MHz-en
  • ezt követte az új budapesti rádió, a 89.5 Music FM, és eléggé szegényes Facebook oldala, amiből az új adó zenei irányzatát és műsorstruktúráját próbáltuk kitalálni
  • Hoffmann Rózsát Brüsszelbe várja az EU az új köz- és felsőoktatási törvények kapcsán. Ezt is kitárgyaltuk
  • majd jött a hóhelyzet, s végül a Burger King-es reklámtörvényszék megnézése után lezártuk az adást

A "tovább" gomb után megtekinthető a felvétel!

 

 

laczfy87 5 hozzászólás
Címkék: adás

A bejegyzés trackback címe:

https://yeshno.blog.hu/api/trackback/id/tr514093309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante12 2012.05.12. 11:42:45

Mi az hogy Puzsér nem ért semmihez? Laczfy, majd ha annyit letettél az asztalra mint Ő, akkor próbálkozhatsz a fikázásával.

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2012.05.16. 08:06:44

@Dante12: ŐŐŐ, nem értem, mit is tett le az asztalra? Az idegesítő Budapest TV-s (!) telefonálós műsorát, a rossz érvekkel alátámasztott reklámtörvényszék sorozatát, meg az emberek idegesítését? Illetve a "Hét mesterlövésze" című műsorában jó filmek lehordását? Ehhez sok-sok "tehetség" kell. Továbbá a "Laczfy, majd ha annyit letettél az asztalra mint Ő, akkor próbálkozhatsz a fikázásával" is érdekes, ha így tennénk, akkor nem lenne kritika sem, mint műfaj. Mert a kritikához nem kell letenni semmit sem az asztalra, Puzsér is így került fel oda, ahova, hogy csak kritizált úgy, hogy akkor még nem tett le semmit sem az asztalra. Most sincs szerintem azon az asztalon több, mint amikor elkezdte. De köszi a kommentet!

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2012.05.16. 08:15:23

@Dante12: Bár azzal egyetértek, hogy kicsit erős volt a megjegyzésem, ezért átszerkesztettem a posztot.

Dante12 2012.05.21. 12:47:15

Végülis korrekt válasz. De akármilyen szempontból is nézed, jelenleg a CSISZ-ben remekel, mint zsűri. Értékes kritikákkal látja el a fellépőket, és cseppet sem idegesítő.

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2012.05.22. 16:40:28

@Dante12: Mondjuk a CSISZ pont nem arról szól, hogy valaki megmutassa az egyéniségét, és ez láthatóan felháborítja, küzd is ellene kritikáiban, amikkel egyetértek. De egy zenei előadónak - és én is valamilyen szinten az vagyok már tizenakárhány éve, tehát tisztában vagyok a dolgokkal - tudnia kell több műfajban is helytállnia, mielőtt orientálódik az igazi irányba zeneileg. És ahhoz az kell, hogy belekóstoljon más műfajok előadóinak számaiba, egy hét pedig nem elég egy jó dal megírására (pl. V a Robot with a soul-t 1 hónapig írta), ezért azokkal a kritikáival nem értek egyet, amelyekben azt hangoztatja, mindenki saját dallal álljon színpadra. Majd ha elhagyja ezt a kényszeredett tehetséggyárat, akkor kiderül, saját dalaival meg tud-e maradni, avagy sem (pl. Tabáni István meg tudott maradni). Tehát ad azért releváns kritikákat, amelyekből lehet épülni, de zeneileg azért mond néha hülyeségeket.
süti beállítások módosítása